Ако не сега кога е най-новата песен на Павел и

...
Ако не сега кога е най-новата песен на Павел и
Коментари Харесай

Новата песен на Павел и Венци Венц е започната в село Крушаре и завършва на Малдивите

" Ако не в този момент по кое време " е най-новата ария на Павел и Венци Венц, чието видео е снимано на Малдивите. " Започнах музиката в село Крушаре, тексът е написан в София, а най-после всичко се случи на Малдивите " - споделя Павел.

Екзотичната дестинация не е първият им избор. В началото разискват Доминикана, по-късно Тайланд. И двете страни обаче били затворени и с дълъг интервал на карантина поради COVID-19. " Накрая последното свободно място с плажове и екзотична природа останаха Малдивите " - споделя за избора на място за фотоси Павел.

Парчето им " Ако не в този момент по кое време " е техният прочит на протичащото се през последната година, която дефинират като тежка и странна. И двамата стигат до извода, че в този момент е най-подходящият миг да се вършат избори и да се случват разнообразни неща.

" Сега е моментът да направиш всичко, което искаш в този живот. Иначе трупаш движимости, не взимаш решения да тръгнеш за където искаш... Сега е алфа честотата, това е моментът, в който имаме право на деяние и власт " - споделя повече Венци.

Във видеото към песента се снимат и половинките им - Кристина и Мая. За Мая - брачната половинка на Венци, това е за първи път. " Истината е, че тя сигурно се притесняваше. Но се оправи като про " - разяснява той.



Във видеоклипа като се изключи че са снимани романични плажове и разходки, двамата плуват и с акули.

" Не ни беше боязън. Първо проверихме какви са смъртните случаи с акули на Малдивите и когато ни излезнаха резултатите, се успокоихме. Местните назовават този тип " нърфшарк ". Те са тип, който се храни с планктон и дребни рибки и са другарски настроени към хората " - прецизира Павел.

Венци споделя и любопитния факт, че повече смъртни случаи на острова имало от рухване на кокосов орех върху главите на хората, в сравнение с от акули.



Дуетът към този момент е имал и своята първа действителна среща с публиката на концерт в Козлодуй.

Другата оригиналност от двамата е парчето им " Спешна потребност ", което споделят в един и същи ден с " Ако не в този момент по кое време ", тъй като схващат, че почитателите им имат потребност от тяхната музика.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР