Ако не беше Nexo щеше да има много директни критики

...
Ако не беше Nexo щеше да има много директни критики
Коментари Харесай

В десетката: Радев се изживява и като премиер, и като президент

„ Ако не беше Nexo щеше да има доста директни рецензии към президента, че той желае да удължи мандата си на ръководене. На процедура той е и президент и министър председател “, това сподели специалистът по сигурност Тихомир Безлов пред Нова телевизия. 

Радев можеше по-рано да разгласи решението си на кого ще връчи третия мандат, сподели специалистът. Около проблема Nexo има доста неразбираеми детайли, счита Безлов.

По мотив разкритата скица за транспортиране на мигранти той сподели, че когато се прави разобличаване би трябвало да се потвърди. Ако има съдействие с турските служби това е интерсено, уточни Безлов.

„ Има доста обвинявания, че турските служби управляват част от огромните участници в мигрантските схеми, които са в Истанбул и Бурса “, посочи специалистът. „ Представете си какъв брой хора вземат участие в процеса на прекачване на мигранти “, добави той.

Безлов е на мнение, че защото има решение на Народно събрание за оказване военна помощ на Украйна, тогава изпращане на самолети не е нелегално. Той посочи, че това би трябвало да направи правителтвото, тъй като Народното събрание го е задължило. България би трябвало да се опита да смени старите руски самолети с нови, уточни Безлов, а думите му идват във връзка непотвърдената информация на организация " Блумбърг ", че България се е разделила с щурмоваците си Су-25, предала ги е на НАТО и де факто Алиансът щял да ги изпрати на Украйна. И МО, и Министерство на външните работи отхвърлиха. 
ТЕМА преди 1 ден 3008 преди 6 дни 6004 преди 21 дни 3083
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР