Ако наистина имате почивни дни по празниците, опитайте се да

...
Ако наистина имате почивни дни по празниците, опитайте се да
Коментари Харесай

Лесни подаръци за меломани

Ако в действителност имате почивни дни по празниците, пробвайте се да ги осмислите и с духовни наслаждения – освен с блюда и напитки. Ако не ви се гледа „ Наистина обич “ за следващ път, си пуснете музика. 

Селин Дион и химнът на нейното прераждане

Ако й кажете, че има ария за всеки мотив, Селин Дион ще ви отвърне: „ Не единствено – мога да вкарам драма на всички места! “. А по-късно за доказателство ще ви затананика детската Baby Shark по този начин, че „ Титаник “ да потъне повторно. На 51 именитата изпълнителка печели аплодисменти както с възприятието си за комизъм и самоирония, по този начин и с волята да рестартира живота си след гибелта на най-скъпия си човек. Съпругът й Рене Анжели, който в продължение на 30 години менажира кариерата й, си отиде от рак, оставяйки Селин сама с музикална империя и три момчета. Прераждането си след жестоката загуба петкратната носителка на „ Грами “ трансформира в съществена движеща мощ на новия си албум Courage (Sony Music/ “Вирджиния рекърдс “). С създателите Сиа, Сам Смит и Давид Гета планът е еклектична изповед от балади но Джеймс Бонд (Lovers Never Die), танцувални откровения (Flying On My Own) и чисти поп шедьоври (Imperfections).  Дион избира куража за качеството-кръстник на албума, тъй като то я движи напред и превърща персоналната й покруса в източник на мощ. „ Трябваше да потвърдя на себе си като жена, майка и актьор, че имам цялостен надзор над живота и всичко ще бъде наред. Рене организираше турнета и звукозаписи 30 години, в този момент аз съм мотор на цялата машина. Аз съм шефът и се усещам отлично с всичките си недостатъци. “, откровена е звездата. 

Благословията на Джордж Майкъл

Този албум няма потребност от показване. Романтичният блокбастър „ Последната Коледа “ е въодушевен от едноименната класика на Wham! и получава благословията на Джордж Майкъл за реализация на огромен екран още през 2013-а, когато сценаристът Ема Томпсън споделя концепциите си. Last Christmas (Sony Music/ “Вирджиния рекърдс “) включва 15 от най-големите шлагери на иконичния реализатор и Wham! в истинските им версии. Ако търсите подходяш саундтрак за горене на калории след празничната вечеря, пробвайте с Wake Me Up Before You Go Go, Faith и Freedom.

Фреди - в никакъв случай скучен                                      

Never Boring сплотява за първи път специфична селекция от соло плановете на именития Фреди Меркюри. Албумът е безапелационен трибют към гения му като реализатор, създател на песни и шоумен от друга галактика. 30 години след гибелта на фронтмена на Queen сбирката е приключена от екипа от саунд инженери, с който английската супер група работи в апогея на кариерата си – Джъстин Шърли Смит, Крис Фредриксон и Джошуа Джей Макри. Последният е и копродуцент на саундтрака към биографичния за бандата филм „ Бохемска рапсодия “ - един от най-продаваните албуми за 2018 година и 2019 година В общоприетото издание на Never Boring откриваме 12 музикални изповеди, измежду тях и неотдавна издадените сингли Time Waits For No One и Love Me Like There’s No Tomorrow. Ако още не сте избрали коледен подарък за меломаните измежду околните си, тази CD сбирка може да ви трансформира в звездата на вечерта.  Тя включва троен CD комплект от общоприетата версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Freddie – Mr. Bad Guy (1985) и версията на албума Barcelona от 2012 година В кутията са включени още DVD и Blu-Ray с 13 промо видеа и изявленията, книга със фотоси, доста от които непубликувани преди, мисли и цитати на Фреди и разкази на Рами Малек, който получи „ Оскар “ за скока си в кожата на Меркюри в най-касовия филм на 2018 – “Бохемска рапсодия ”.

Джеймс Артър и неговата къща на дърво

Българската аудитория познава добре Джеймс Артър. Откритието на Никол Шерцингер поддържа Михаела Маринова на финала на българския X Factor и в идващите няколко години, до момента в който английския пазар го наказваше с числа поради кофти хомофобски коментар, лиричният стихотворец с китара стигна и до джаз феста в Банско. Публичната реабилитация на Артър след медийния гаф стартира със Say You Won’t Let Go, която разчувства даже подигравателен буквоядец като Саймън Кауъл и той още веднъж го притегли в лейбъла си. След сърцераздирателната балада Артър оглави чартовете с Rewrite the Stars от саундтрака на „ Най-великитят шоумен “. Новият му албум You (Sony Music/ “Вирджиния рекърдс “) го събира зад микрофона със съидейници като Травис Бейкър от Blink 182 и Адам лазара от Taking Back Sunday. “Озаглавих по този начин албума, тъй като за разлика от Back From The Edge, който беше биографичен, той не е за мен, а за Върховен административен съд (YOU) ”, сбит е британецът.  Наскоро той бе почетен с отличие за събрани милиард стрийма в Spotify със международния си #1 шлагер Say You Won’t Let Go. Само 18 звукозаписа досега са достигали подобен брой стриймове в историята на музикалната платформа и James е един от 10-те актьора, постигнали подобен триумф, дружно с Дрейк, Eд Шийрън и Джъстин Бийбър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР