Ако мога да се съглася с нещо от изказването на

...
Ако мога да се съглася с нещо от изказването на
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев : Ако акад. Денков прецени може да има смяна на политическите лица в проектокабинета му

Ако мога да се съглася с нещо от изявлението на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител, е че би трябвало да има постоянно държавно управление. Миналата седмица видяхме по какъв начин президентът забави връчването на втория мандат. Видяхме координитрана офанзива от прокремълски сили, които не желаят да има постоянно държавно управление. Определени сили се опасяват България да тръгне още по-силно към Европа. 

Това съобщи депутатът от " - " Искрен Арабаджиев в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз.

Той посочи, че обединението ПП-ДБ са създали редица взаимни отстъпки, като един от тях е бил включването на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова в проектокабинета " Денков. 

Едната сюжетна линия е напъните да няма постоянно държавно управление. Втората е обвързвана със замразяването и размразяването. Това е част от преговорната процедура. ще настоват да има промени, ще упорстват да имат още министри. Но това би трябвало да се чуе на среща сред двете партии. Ние сме взели решение единствено Габриел да е министър. Ако има промени би трябвало да бъде признато от националните ни органи. Дали сме мандат на акад. Денков да организира диалози с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, сподели още депутатът. 

По думите му съставът на проектокабинета " Денков " е комбинация от политически лица и специалисти. И добави, че чисто експертен кабинет няма да получи нужната политическа поддръжка. 

Акад. Денков ще реши дали има опция за в допълнение отпадане на политически фигури и промяната им с специалисти. Ние разбираме сложността на обстановката, силите които противодействат на това да няма такова правителствво. Това е прегледано и на националния ни свъет. Скандалното със записа е, че няма кавги. Това са 50 индивида, които дебатират какви са възможнсотите България да се промени същински. Тази комплицирана ситауция ни накара да дискутираме и всеки да дава оферти, уточни Арабаджиев. 

Арабаджиев посочи, че още в предходния парламент е импортирано предложение, съгласно което началниците на службите да бъдат утвърдени от Народното събрание, а не от президента. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР