Ако използвате алуминиевото фолио за приготвяне на храна или за

...
Ако използвате алуминиевото фолио за приготвяне на храна или за
Коментари Харесай

Всички Го Правим Кухнята, Но Е Пагубно За Здравето На Цялото Семейство! Никога Не Правете Това С Храната!

Ако употребявате алуминиевото фолио за подготвяне на храна или за предпазване на останки от храна не го правете към този момент. Това поучават лекарите като разкриват, че колкото по-висока е температурата на храната толкоз по-лесно алуминия ще премине в питателните артикули. Които консумираме и даваме даже на децата си.

Един от създателите на проучването лекар Зубаиди твърди, че алуминият може да предизвика рискови заболявания. Оказва се, че с храната в организма на индивида може да попадне такова количество от метала, което е нездравословно за здравето. Най-често това се случва когато подготвяме или претопляме артикули във фолиото. А след това ги оставяме там да се охладят.

Алуминиевото фолио е най-неподходящо за някои типове храни. Като да вземем за пример алените домати и някои подправки. Според учените провели опита измежду най-опасните болести, които алуминият може да предизвика са остеопороза и заболяването на Алцхаймер.

Високото наличие на метала в тялото покачва равнищата на калций. Което от своя страна е индикатор, че равнищата на алуминий са високи. Специалистите са открили, че при страдащите от рисковото заболяване, което не се лекува са натрупали в мозъчната си кора алумин. Което е открито при аутопсия на пациенти с Алцхаймер, откакто са изследвали мозъка на умрелите, предават от електронното издание tocka.com.

Доктор Зубади твърди, че алуминиевото фолио не е рисково за здравето в случай че в него се слага студена храна. Специалистът предизвестява да не се употребяват и алуминиеви принадлежности и съдове за хранене, написа разкрития.ком.

За готвене е целесъобразно да се употребява специфичната хартия, която е предопределена само за печива.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР