Ако искате здрава и гъста коса, използвайте лук и картофи!

...
Ако искате здрава и гъста коса, използвайте лук и картофи!
Коментари Харесай

Ако искате здрава и гъста коса, използвайте лук и картофи!

Ако желаете здрава и гъста коса, използвайте лук и картофи!

Доста хора имат проблеми с косата си. Все по-често се срещат младежи, които страдат от загуба на коса и заради това им е по-трудно да се срещат с нови хора, тъй като се опасяват, че някой може да им се подиграе.

Има няколко аргументи за косопада:

Замърсяване:
Смогът, през който преминавате всеки ден, е замърсяване и това може да аргументи съществени вреди върху красивата ви коса.

Прекомерна приложимост на артикули за коса:
Прекомерната приложимост на артикули за поддържане на косата ви също може да аргументи съществени увреждания и да докара до доста съществени проблеми с косата. Тези артикули съдържат химикали, които могат да увредят здравето на косата.

Фамилна история на оплешивяването:
Да, в случай че татко ви страда от загуба на коса и в случай че в фамилията ви има плешиви хора, тогава огромна е вероятността и вие да оплешивеете.

Днес и тук ще ви разкажем за едно средство, което в действителност може да ви помогне с проблемите, свързани със загубата на коса. Става въпрос за лук и картофи.

Лук и картофи за дълга и гъста коса:
Необходими съставки:
1 картоф
1 глава лук
1 яйце
1 супена лъжица мед

Приготвяне:
На първо място, би трябвало да извлечете сока от лука и картофа. Така че обелете ги и по-късно ги нарежете на дребни късчета. След това ги смелете в месомелачката.

Изстискайте сока от сместа, която получихте.

Добавете суровото яйце към сместа. Добавете една супена лъжица мед и разбъркайте добре сместа.

Нанесете сместа и постепенно масажирайте скалпа. Използвайте тази примес два пъти седмично, с цел да получите резултати. Лукът съдържа сяра, което ще спомогне за бързия напредък на косата. Лукът също спомага за понижаване на косопада и подсилване на корените на косата.

Картофът е една от най-мощните съставки, която може да подтиква растежа на косата и да понижи загубата на коса. Той съдържа някои хранителни субстанции, които са значими за растежа на косата.

Яйцето в тази примес също е значимо, защото съдържа значими хранителни субстанции, които подхранват скалпа и обезпечават здравината на косата.

Медът работи като натурален еликсир за коса, обезпечава искра на косата и оказва помощ да получите здрава и дълга коса.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР