Ако искате да узнаете какъв е даден човек в леглото,

...
Ако искате да узнаете какъв е даден човек в леглото,
Коментари Харесай

Чертите на лицето издават сексуалните умения

Ако желаете да узнаете какъв е даден човек в леглото, просто погледнете лицето му. Проучвайки антична китайска философия, сексологът Трейси Кокс построява доктрина, че лицето разкрива всичко, което би трябвало да знаем за колегата във връзка с любовта и секса, до каква степен е освободен, правилен, топъл, с въображение.

Очи
Ако има по-тъмен цвят на очите, това значи, че мъжът е буен, топъл и отворен. Синеоките и зеленооките са изобретателни в половия живот, само че постоянно са погрешни като сътрудници, а тези с кафяви очи са даже още по-големи авантюристи.

Устни
Големи и сочни устни сочат за чувствени, всеотдайни любовници, само че с по-малко въображение и съобразителност. По-пълната долна джука е присъща линия на хедонистите във всичко и даже в любовта, а в случай че е по-тънка, човек евентуално е леден и въздържан.

Нос
Малкият нос е знак на полова невзискателност, а този, който е леко объл надолу - на страст. Хората с тъп нос нормално са буйни, а тези с крив са сантиментални и правилни.

Ушите
Хората с дребни ушни миди са отворени и отдадени на обичаната си, а тези с по-големи уши са чувствени и буйни любовници, които въпреки всичко желаят и нещо "странично ".

Вежди
Редките и къси вежди са знак за посветеност и всеотдайност в любовта, само че също и за невзискателност в желанието за секс. За тези с гъсти вежди се твърди, че са чувствени, само че и погрешни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР