Ако имате въпроси за брака, доктор Уали Хайман ще отговори

...
Ако имате въпроси за брака, доктор Уали Хайман ще отговори
Коментари Харесай

Четирите етапа на брака, които всяка двойка трябва да знае

Ако имате въпроси за брака, лекар Уали Хайман ще отговори на всеки от тях.

Хайман е лекар по философия и логика на психиката и изяснява, че всеки брак минава през четири стадия. Според него те би трябвало да са познати на всеки, встъпил в фамилни връзки.
 13 неточности, които да не допускате в първата година от брака  13 неточности, които да не допускате в първата година от брака  13 неточности, които да не допускате в първата година от брака  13 неточности, които да не допускате в първата година от брака
Първият стадий продължава три години или приблизително - до момента в който се родят децата . Статистиката демонстрира, че множеството двойки живеят най-малко няколко години без деца след сватбата. Този интервал е присъщ с бурни нощи и развлечение , само че човек би трябвало да е умен и да употребява времето за подсилване на взаимното съгласие и доверие един към различен, поучава Хайман.

Следващият стадий идва с битката за власт на двамата сътрудници . Този стадий е най-кратък и предшества третия. Той е централен в брачния живот на двойките, а през него множеството мъже и дами усъвършенстват материално си благоденствие и качеството на живот. Това е най-трудното тестване за здравината на връзките - няколко деца, ипотечен заем и упорита работа .

Именно в този миг мнозина стартират да се чудят „ Това ли е целият ми живот? “. Онези, които не са заздравили връзките си в предходните стадии, най-често подават молба за бракоразвод.

Четвъртия стадий създателят назовава крайъгълен камък, когато децата напущат „ гнездото “ и съпрузите още веднъж остават сами. Това е чудесно време за нови завършения, пътувания и осъществяване на дългогодишни мечти и стремежи.

А вие съгласни ли сте с лекар Хайман?
 5 истини за брака, за които никой не ни предизвестява  5 истини за брака, за които никой не ни предизвестява  5 истини за брака, за които никой не ни предизвестява  5 истини за брака, за които никой не ни предизвестява
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР