Ако имаме проблем или изпаднем в беда, понякога никой не

...
Ако имаме проблем или изпаднем в беда, понякога никой не
Коментари Харесай

Изберете си едно ангелче и разберете какви емоции ви очакват в близко бъдеще

Ако имаме проблем или изпаднем в неволя, от време на време никой не е в положение да ни помогне. Ние търсим опора в околните си хора, само че не постоянно те съумяват да се намесят съответно. Тогава започваме да разчитаме и на шанса. Този шанс не е инцидентен. Над нас бдят ангели-пазители, които съумяват да ни защитят и предпазят от неприятните неща. Ако сте си избрали едно от ангелчетата на фотографията, в този момент е време да разкрием кой ангел какво ви вещае.

Ангел 1

Щом сте се спрели на това ангелче, това е индикатор, че би трябвало най-сетне да повярвате в личните си сили и да стреляте самоуверено напред. Вероятно имате някаква психическа спънка, която стопира вашата убеденост. Време е да преосмислите живота си, да рискувате повече и да извършите това, което сте отлагали дълго време. Ако ви се върти някакъв проект в главата, всичко зависи от вас дали ще го извършите. Престанете да слушате какво ви приказват други хора и вярвайте повече в личните си инстинкти. За да съумеете ви би трябвало неизменност и повече увереност, единствено по този начин ще постигнете резултата, който гоните. Бъдете по-търпеливи и не се отхвърляйте. Все отново нещата няма да станат с магическа пръчка. Просто работете интензивно и ще съумеете във всичко, което сте си предначертали.

Ангел 2

Ако сте се спрели на този замислен ангел, това е индикатор, че ви предстоят нови непознати любовни страсти. Вие имате потребност от сходно чувство. Може да се стигне до ново запознанство, а необвързаните да си намерят дълго чаканата сродна душа. Ако към този момент си имате половинка и я обичате, вашият избор демонстрира, че копнеете за повече страсти и усеща, които от дълго време не сте изпитвали. С избора на този ангел вие може да се надявате, че вашият сътрудник ще ви изненада прелестно напълно скоро. Той ще се погрижи да се почувствате по-добре.



Ангел 3

Ако сте си харесали този приветлив ангел, знайте, че той ще ви донесе наслада, благополучие и доста усмивки. Емоциите ще са положителни, напълно скоро ви предстоят радостни събития и вести, в които ще сте директен участник. Всичко това ще усъвършенства настроението ви и ще направи мрачните дни доста по-весели. Вие имате потребност от това, тъй като в последно време се чувствате празни и потиснати. Бъдете сигурни, че щастието скоро ще кацне на рамото ви.

Ангел 4

Ако сте се спрели на този ангел, той е признакът на мира и духовната естетика. Страхотен избор в случай че нещо ви тежи на душата или имате някакви проблеми. Щом сте избрали този ангел, това е знак, че всичко ще отмине доста бързо и леко, а вие още веднъж ще се почувствате щастливи и задоволени от живота. Оптимизмът ще се възвърне, ще започнете да гледате по нов, по-позитивен метод на всекидневието си. Вярвайте повече в хората, които са до вас и им се доверете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР