„Ако имаме договор, който не е прекратен и действащ, той

...
„Ако имаме договор, който не е прекратен и действащ, той
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Защо няма протести за нефта от Русия!?


„ Ако имаме контракт, който не е преустановен и настоящ, той би трябвало да се съблюдава, както е подписан. Но въпреки това дано да наблегнем на това по какъв начин се доставя нефтът в България за бензиностанциите. Цената на нефта не е поевтиняла ". Това сподели във връзка митингите към допустимо обновяване на договарянията с "Газпром " за доставка на газ Любомир Каримански – някогашен депутат и някогашен ръководител на Бюджетната комисия от квотата на Има Такъв Народ.

В предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS той изясни, че страната ни доставя петрол от Русия и попита къде е разликата от цената, на която той се доставя и цената, на която се продава по бензиностанциите. Припомни и засекретен отчет на ДАНС по случая. "Въпреки че ние доставяме най-евтиния петрол за бензиностанциите, цената не е поевтиняла. И в това време митинги за съветския петрол няма. Защо имаме двоен стандарт”, попита някогашният народен представител.

Той предизвести, че ни следва "криза” и уточни: „ Не знам по какъв начин би трябвало да се изяснява на хората, с цел да знаят в каква обстановка ще изпаднат след няколко месеца. Много е съществено ситуацията ".

Каримански към момента не е решил дали би взел участие в листа на Има Такъв Народ, в случай че го поканят. "Предстои и самият аз за себе си да реша кое ще бъде най-хубаво за мен и дали ще мога да дам нещо на страната си. За различен политически индивид няма по какъв начин да приказваме, аз съм пореден човек. Не мисля, че се е появил различен план, който да се припокрива с моето виждане за политическо развиване на страната ", акцентира Каримански.

При връщането му сега, когато бе препоръчан за началник на Българска народна банка и интригите към номинацията му, Каримански разяснява: „ През това минах с самообладание и балансираност и с балансираност, която диря в себе си през цялото време”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР