Ако има нещо сигурно в британското кралско семейство, то това

...
Ако има нещо сигурно в британското кралско семейство, то това
Коментари Харесай

Когато Кейт остава силният в семейството

Ако има нещо несъмнено в английското кралско семейство, то това е фактът, че 2023 година стартира друго за всеки от членовете му. Крал Чарлз се готви за коронация, принц Хари издава скандална книга, принцеса Йожени пък чака второто си дете.
 Крал Чарлз, принц Уилям и принц Хари, и желанието на краля двамата да се сдобрят преди коронацията
Ще успее ли да сдобри децата си крал Чарлз

Отстъпката, на която е подготвен кралят

На този декор Кейт Мидълтън е като стожер, който съумява да резервира хладнокръвие и да продължи да извършва служебните си отговорности все пак, което се случва към нея. А новата година сигурно стартира много натоварено за нея.

41-годишната принцеса на Уелс има значима седмица. Освен рождения ден на майка си в стеснен фамилен кръг, на който се чака да участва довечера, тя се занимава и с новата акция на Център за ранно детско развиване на Кралската фондация.
 Снимка 604602

Тя се назовава Shaping Us и е ориентирана към привличането на вниманието към това какъв брой са значимите първите пет години за пълноценното развиване на всяко едно дете. За да я показа, Кейт Мидълтън беше провела специфичен банкет.

Той се състоя в централата на премиите БАФТА в Лондон. " Колко значимо е ранното детство за това в какви възрастни се трансформираме ", стартира Кейт речта си. " Много е значимо да разберем освен значимостта на първите години от живота, само че и да знаем по какъв начин всички ние можем да помогнем на бъдещите генерации да се трансфорат в щастливи и здрави възрастни. "

Думите на принцесата разчувстваха доста хора, на които не пропусна да благодари за поддръжката през години. Ден след приема в Лондон на формалния Instagram профил на принца и принцесата на Уелс и къса стопмоушън анимация, наречена по името на акцията на Кейт Shaping Us.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР