Ако една жена е наричана масово покорна, това не говори

...
Ако една жена е наричана масово покорна, това не говори
Коментари Харесай

Жената трябва да носи "мир", а мъжът - пари? ВИДЕО

" Ако една жена е наричана всеобщо покорна, това не приказва добре за нея ", сподели Пам Велидис пред водещата на Jenite.bg.

Но каква в действителност е ролята на дамата във връзката? Дали би трябвало да е покорна? Трябва ли дамата постоянно да се съгласява с мъжа и да мълчи, даже когато той не е прав?

Според идеологията Red Pill, отговорът на последния въпрос е категорiчно " Да " - дамата би трябвало да е покорна, да си стои у дома и да " шета ", до момента в който мъжът води кариерни борби и поставя хляба да масата.

Но какво могат да кажат дамите по този въпрос?

" Изумявам се, когато чуя, че покорството се уязвимост. За мен това е голяма дисциплинираност, самообладание и самоконтрол. Ако дамата умее да извади потребностите си без да влиза в борба и без да я назовават покорна е ок, само че зависи и от архетипа ", споделя коучът Катрин Владимирова.

Като за начало, може би би трябвало да уточним, че всеки от нас схваща думата " покорна " по друг метод. За някои тя е еквивалентна даже на определението " робиня ". Истината е, че двата пола влагат радикално противопоставен смисъл в тази дума.

Дали покорната жена е тази, която е отзивчива и постоянно усмихната или е онази, която сипва ракията, прави салатата и мълчи, до момента в който Гошо гледа мача? А би трябвало ли въобще дамата да бъде покорна? Ето по какъв начин разискахме тази тематика с Пам Велидис и Катрин Владимирова. Гледайте във видеото по-долу:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР