Ако човек чете публикациите на близката до ГЕРБ агенция ПИК,

...
Ако човек чете публикациите на близката до ГЕРБ агенция ПИК,
Коментари Харесай

Медийна сергия: Бойко Рашков като НКВД и "петия елемент"

Ако човек чете изявленията на близката до ГЕРБ организация ПИК, ще остане с усещането, че в последните месеци в България се е върнала в най-тъмните години на соца, за това има един провинен и името му е Бойко Рашков. Според ПИК той носи отговорност даже за умрелите в злополуката на Автомагистрала " Струма " 46 души. Тъй като е имало деца на борда, граничната полиция е трябвало да спре северномакедонския рейс. И защото не го е спряла, Бойко Рашков носи отговорността за гибелта на хората в рейса, написаха в ПИК предходната седмица.

" Потрес е да оставят началник на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков, следователят от Българска комунистическа партия с 12-те кенефа, по-богат от шефовете на мафията ", обявиха гръмко от ПИК във вторник. Тезата на уеб страницата на Недялко Недялков е, че с многото си парцели Рашков надали не явно е подкупен и не може да бъде министър. В рамките на 24 часа в организацията излязоха 5 публикации, ориентирани против служебния министър. Причината за офанзивите с обновена мощ наподобява ясна - има късмет актуалният длъжностен министър да си остане в Министерство на вътрешните работи и в постоянното държавно управление. Едновременно с непрекъснатите апели против Рашков ПИК пуснаха и изявление с близкия до водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Александър Симов, в което той декларира, че името на Рашков не е обсъждано и това е нечиста сделка. Това обаче явно не пречи на тезите им.

Още при назначението на първото за тази година служебно държавно управление ПИК поде гневна офанзива против Рашков поради 19-те му парцела, която сега възобновяват и с рамо от прокуратурата, която предходната седмица изиска разсекретяване на данъчната загадка на служебния министър. " Когато един вътрешен министър застане против престъпни, противозаконни ползи, следва ответен удар. В случая против Бойко Рашков е това ", разяснява по БНР някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов. Според него в сегашната офанзива прозират почеркът и езикът на ГЕРБ.

Срещу Рашков се вадят всички знайни и незнайни причини - че е болшевик, че през 90-те години президентът Петър Стоянов е отказал да подпише указа за назначението му като основен прокурор, че с преследването на купения избор е " трансформирал Министерство на вътрешните работи в инструмент за политическа принуда, в Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР) " (по ПИК). " 24 часа " пък работят по-предпазливо, представяйки го като " петия детайл в изборите ", в следващ неподписан " разбор ".
Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Медийна сергия
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР