Матрицата: Пренареждане, Знам какво павира миналото лято, Павирай трудно, Pave

...
Матрицата: Пренареждане, Знам какво павира миналото лято, Павирай трудно, Pave
Коментари Харесай

Коментар | Павирай трудно 2

" Матрицата: Пренареждане ", " Знам какво павира предишното лято ", " Павирай мъчно ", Pave fiction. Това са единствено част от предложенията в мненията под кадър на " Етюдите на София " за това по какъв начин би се казвал филм, описващ творчеството на Столична община с жълтите павета. От компанията реализатор усърдно изринаха подреденото до момента и го подредиха в купчинки с обещанието, че този път ще е друго. А кметът на София Йорданка Фандъкова разгласи, че ще е и " гратис ". С това стартира " Сезон 2 " от поредицата " Паветотрошачката ", пошегуваха се от фейсбук страницата " Тук не е Амстердам ". " Потърсих и образувах екип от най-хубавите експерти, с цел да могат да кажат каква е спецификата и какво може още да се направи, с цел да се подсигурява по-качественото и крепко редене ", означи Фандъкова пред публицисти, без да става доста ясно за какво това не е било направено и " първия път ".

" Матрицата: Пренареждане ", " Знам какво павира предишното лято ", " Павирай мъчно ", Pave fiction. Това са единствено част от предложенията в мненията под кадър на " Етюдите на София " за това по какъв начин би се казвал филм, описващ творчеството на Столична община с жълтите павета. От компанията реализатор усърдно изринаха подреденото до момента и го подредиха в купчинки с обещанието, че този път ще е друго. А кметът на София Йорданка Фандъкова разгласи, че ще е и " гратис ". С това стартира " Сезон 2 " от поредицата " Паветотрошачката ", пошегуваха се от фейсбук страницата " Тук не е Амстердам ".

" Потърсих и образувах екип от най-хубавите експерти, с цел да могат да кажат каква е спецификата и какво може още да се направи, с цел да се подсигурява по-качественото и крепко редене ", означи Фандъкова пред публицисти, без да става доста ясно за какво това не е било направено и " първия път ".

По-различното в сюжета в този момент се оказаха новите подземни контейнери за отпадък, сложени напряко на платното на улица " Оборище ", която води към храм-паметника. Това даде мотив някои жители иронично да заключат, че те ще са превъзходен допълващ детайл за спомен на всяка фотография на катедралата, която туристите в града си вършат.

" Архитектурният талант може би не се е сетил, че при този много необятен тротоар е можело контейнерите да са там, та решил да ги плесне на платното. Как пък никой не се е сетил да ги сложи по средата и да направи едно кръгово придвижване. Някой незабавно сподели - това не е лента за придвижване, там ще паркират туристически рейсове. Нямаме самообладание да забележим по какъв начин ще се побере рейс ", написа уеб страницата Mysofia.
Реклама
" Но на кой талант му хрумна образната линия към катедралата да е нечиста с кофите за отпадък? Да не приказваме, че цялото пространство към " Александър Невски " просто трябваше да е затворено за коли ", разясниха и от " Деволюция ".

От общината обясниха, че контейнерите преди са били от другата страна, където са стеснявали доста тротоара. Друг мотив е, че там, при кофите, са обособени места за паркиране - още една забавна концепция в контраст с тогавашните пожелания за пешеходен площад " Александър Невски " и премахването на огромния паркинг там.

Факт е, че през улицата и площада минават доста хора и туристи, които би трябвало да има къде да си изхвърлят отпадъците, както и че новите подземни контейнери заемат по-малко място. Но с това идва и въпросът дали изобщо ще проработят и по кое време? Защото по множеството улици, където ги има, стояха облепени и затворени с години. И по този начин до следващото опрощение в духа на " хубаво е, само че не е готово ".
Свързани публикации Местните избори 2023: София за главен ремонт 21 април 2023, 09:34 По разнебитените жълти павета: къде се крие корупцията 7 април 2023, 10:22
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР