Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Помните, надявам

...
Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Помните, надявам
Коментари Харесай

Журналист смълча България: Вече не се краде. Граби се, като за последно! Радев унищожи държавата

Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Помните, уповавам се, кой изрече тези думи. Президентът Румен Радев на 19 май 2020 година. Само месец преди да излезе с вдигнат пестник и да поведе метежите против законно определеното българско държавно управление и законно определения български парламент.
Вече две години, гоним трета, Радев ръководи. И се оказа прав. Вече не се краде, граби се като за последно. И всички го усещаме по джоба си.
Благодарение на президента и под негово управление страната бе унищожена. Радев конфигурира във властта марионетки, с единственото качество „ борци против Борисов и Гешев “. Резултатите са трагични.
Чудовищна инфлация, рекордно повишаване на всички артикули и услуги. Реално въпросът е кое не е поскъпнало в страната с рекордни темпове? И отговорът е-няма такова.
Държавата се ръководи от „ Дондуков “№2, по-точно от съветниците и секретарите на президента. Те назначават марионетките, те кадруват в министерствата, не гратис, те са действителната власт, а не анонимниците в Министерски съвет, на половината от които българите даже не знаят имената.
Масирани назначения на любовници, баджанаци, родственици, шуренайки. Няма време, ден година храни. Напълно безконтролни, като не им харесват министрите да си сформират свое държавно управление и да управляват-пак Радев. Типичен образец за това е „ гробарят “ Минеков, три пъти министър на културата, орезилил се с кадровите чистки, назначения и интервенция в работата на Народния спектакъл „ Иван Вазов “.
Изритан от Министерство на културата, само че незабавно приютен като консултант на вицепремиера Лазаров. Безценен кадър. Същата история и с някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Благовест Кирилов, човек на Румен Петков. Назначен предишния август за зам.-министър на електронното ръководство, с заричане да стане началник на „ Информационно обслужване “. Не стана. Подава оставка сякаш поради изборите, незабавно приютен като консултант на вътрешния министър Демерджиев. Последният има опит със съветниците, наказан за машинация човек също го поучава сега. Министерствата се трансфораха с кей за некадърници, любовници и родственици. А ние им плащаме от джоба си. Резултатите са печални.
„ Шарлатаните “, които Радев домъкна в ръководството на страната, по този начин ни оправиха и по този начин не крадяха, че с помощта на техните дейности в България напомпаха рекордна инфлация. От скъпия газ, който Кирил Петков паркираше в Гърция, в този момент цените са солени.
Зелените шмекери Сандов и Тома Белев блокираха всички значими инфраструктурни обекти на страната, телевизионният воин Шишков не построи и сантиметър пътища.
Радев провали приемането на България в Шенген и Еврозоната. Слугата му Бойко Рашков проспа мигрантската рецесия, заляла страната. Това се мери в погубени човешки животи.
Приближени до Радев олигарси помпат цените, тъй като се считат за недосегаеми и имат протекция от секретарите, съветниците и останалите ченгета на „ Дондуков “№2. От „ пътя на копринката “.
А вие се оплаквайте от високите цени на яйцата, краставиците, от двойните лихви на банките и повишаването на свещите в черквите. Това е смяната, в случай че не сте разбрали. Ще ви грабят безпощадно в мътната вода на политическия безпорядък, провокиран от „ Юмрука “, на който да ръководи страната безотговорно доста му хареса. Това беше задачата на „ революциите и великите национални въстания “. Важното е, че към този момент не се краде.
Стефан Ташев, Breaking.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР