Агенцията за борба с престъпността (NCA) в Лондон арестува албанска

...
Агенцията за борба с престъпността (NCA) в Лондон арестува албанска
Коментари Харесай

Арестуваха албанска престъпна група в Лондон за трафик на мигранти

Агенцията за битка с престъпността (NCA) в Лондон арестува албанска тайфа по обвиняване в благодарение на микробуси и камиони. Освен петимата арестувани в Лондон, са задържани хора в Съри и в Оксфордшир, заяви албанската телевизия „ Ора нюз ”.

Смята се, че доста от мигрантите са били докарани скрити зад мебели в особено наети транспортни средства за контрабанда на хора, като е употребена мрежа от връзки в цяла Европа.

Имигрантите са плащали до 25 000 паунда за нелегално влизане във Англия и работа там.

Гранична полиция е съумяла да задържи двама души при опит за незаконно влизане във Англия,

Междувременно Граничните сили са съумели да задържат двама души в опит да влязат във и по-късно е била разкрита незаконната група зад противозаконен трафик.

Иззети са и към 30 000 паунда в брой, а активността на групата е осигурявала доходи от стотици хиляди английски лири.

Всички обвинени са разпитани по съмнения за осъществени закононарушения, в това число образуване на нелегално влизане в Обединеното кралство и пране на пари.
 Арестуваха 46 души за трафик на незаконни имигранти Арестуваха 46 души за трафик на незаконни имигранти
46 души бяха задържани в Испания за трафик на незаконни имигранти от Западните Балкани. Разследването беше ръководено от испанската н...

Ричард Харисън от Националната организация за битка с престъпността съобщи, че с противозаконните си дейности бандата е заплашила сигурността на незаконно транспортираните мигранти и е заплашила граничната сигурност на Обединеното кралство.

" Ние считаме, че тези арести ще унищожат огромна част от проведената незаконна мрежа, виновна за нелегално внасяне на стотици хора във Англия ", сподели той.

Харисън насочи предизвестие към водачите, които биха си помислили да оказват помощ на тези проведени незаконни мрежи, като транспортират мигранти от тяхно име: „ Не го правете, наказванията за хванатите са строги и не си коства риска. "

Последните арести са в резултат на поредност от набези и арести против, настоящи във Англия.

По-рано NCA съобщи, че албански проведени незаконни групи управляват противозаконния пазар на кокаин в съвсем всеки по-голям град в страната, както и че са забъркани в други незаконни действия като трафик на хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР