Агенти на ФБР откриха арсенал от 25 огнестрелни оръжия и

...
Агенти на ФБР откриха арсенал от 25 огнестрелни оръжия и
Коментари Харесай

ФБР арестува младеж с огромен арсенал от оръжия и муниции

Агенти на ФБР откриха боеприпас от 25 огнестрелни оръжия и 10 000 патрона, откакто арестуваха младеж, който направи онлайн мнения в поддръжка на всеобщите убийства.
ФБР упрекна жителя на Охайо Джъстин Олсън, че заплашва да атакува федерален чиновник на реда, откакто той разгласява в онлайн конгрес: „ В умозаключение, застреляйте всеки федерален сътрудник на място “.
В акаунта на 18-годишния в уеб страницата iFunny - конгрес, където потребителите споделят мемове - има почти 4 400 клиенти. По-рано той е правил изявления в поддръжка на всеобщите убийства.
След претършуване на къщата на татко му, сътрудници откриха към 25 пушки и 10 полуавтоматични револвера в спалнята на бащата на Олсен, дружно с боеприпасите. Според обвиняването сътрудниците са намерили и „ камуфлажни облекла и камуфлажни раници “.
Олсен призна, че е направил онлайн мненията, само че настоя, че те са "само на смешка " и са резултат от отношение на спорните събития през 1993 година в Уако, Тексас. Религиозната фракция „ Давидова клонка “ оказа опозиция против федералните управляващи, които се опитваха да арестуват членовете ѝ по обвинявания в нелегално владеене на оръжие, до момента в който в последна сметка ФБР предприе нахлуване и не употребява сълзотворен газ. Пожар обхвана лагера на сектата и 76 души починаха.
Арестът на Олсън пристигна седмица, откакто при убийства в Ел Пасо, Тексас и Дейтън, Охайо, бяха убити 31 души. Това провокира апели към конгресмените да лимитират съществуването на огнестрелно оръжие и да понижат обвързваните с огнестрелно оръжие произшествия в Съединени американски щати.
Президентът Доналд Тръмп съобщи, че неговите сътрудници републиканци евентуално ще отдръпват дългогодишната си опозиция против ограничение на достъпа до огнестрелно оръжие, като поддържат инспекциите на хората за закупуване на оръжие, само че неговите съперници в президентската конкуренция през 2020 година приканват за по-строги ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР