16 жени обвиняват илюзиониста Дейвид Копърфийлд в сексуални посегателства. Част

...
16 жени обвиняват илюзиониста Дейвид Копърфийлд в сексуални посегателства. Част
Коментари Харесай

Изнасилване, дрогиране, подстригване: Жени обвиняват Дейвид Копърфийлд в сексуални посегателства

16 дами упрекват илюзиониста Дейвид Копърфийлд в полови похищения.
Част от тях настояват, че по това време са били малолетни. Жените описват за принуждение, в това число наложително подкастряне, дрогиране и обезчестяване.

Снимка: Getty Images

Обвиненията обгръщат четири десетилетия – от края на 80-те години на XX век до 2014 година Твърденията са отправени пред американското издание „ Гардиън “. Адвокатите на Копърфийлд отхвърлиха обвиняванията и ги дефинираха като „ изцяло погрешни и неправдоподобни “.

 Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира (СНИМКИ) 1 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана  Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО) 2 мин. Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира (СНИМКИ) 1 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана  Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО) 2 мин. Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО)

Обвиненията против известния вълшебник включват изказвания, че той е упоил три дами, преди да има полови връзки с тях, за които те са считали, че не могат да дадат единодушието си.

Други три дами настояват, че ги е опипвал по време на осъществявания онлайн. В различен случай жена твърди, че Копърфийлд е взел ръката ѝ и я е сложил на задните си елементи, като я е принудил да я стиска. По това време тя е била на 16 години и фамилията ѝ е било в публиката, споделя тя.

Снимка: Getty Images

Други настояват, че Копърфийлд се е държал по метод, който в този момент им се коства несъответствуващ. Тези дами, чиято възраст варира от 15 до 19 години по времето, когато споделят, че са се срещнали с него, споделят, че Копърфийлд е траял да контактува с тях макар възрастта им и неравнопоставеността във въздействието посред им. 

Някои от дамите към този момент са обявили обществено изказванията си, само че множеството от тях го вършат за първи път посредством изявленията за „ Гардиън “.

Адвокатите на Копърфийлд отхвърлиха всички изказвания и обявиха, че той „ в никакъв случай, но в никакъв случай не е работил по несъответствуващ метод с който и да било, камо ли с малолетни “.

По думните им в предишното против него са били отправяни „ голям брой погрешни изказвания “, само че нито едно от тях не е било потвърдено. Отбелязват и че той в никакъв случай не е бил упрекван в закононарушение.

Кой е Дейвид Копърфийлд?

Историята на триумфа и дълголетието на Дейвид Копърфийлд в шоубизнеса е забележителна. Той е само дете и се ражда като Дейвид Коткин през 1956 година в Метухен, Ню Джърси. Казвал е, че е почнал кариерата си на актьор още от ранна възраст, с цел да преодолее срамежливостта си.

На 10 години е вентрилоквист, на 12 – магьосник, а на 18 – реализатор на основната роля в мюзикъла " Вълшебникът ". Той е най-младият реализатор, който в миналото е бил признат в Обществото на американските магьосници, и е считан за най-успешния в комерсиално отношение илюзионист на всички времена, а чистото му положение се прави оценка на близо 1 милиарда $.

През 2018 година той е класиран на седмо място измежду най-богатите американски звезди, след Кайли Дженър и на едно място преди Шон " Диди " Комбс, съгласно Forbes. Той към момента изнася към 500 представления годишно в резиденцията си в хотел-казино MGM Grand в Лас Вегас.

В разцвета му неговите „ вълшебен трикове “ бяха грандиозни събития. Най-известен с това, че накара Статуята на свободата да „ изчезне “, Копърфийлд видимо се е носил над Големия каньон, минал е през Великата китайска стена и е минал над Ниагарския водопад в пламенен сал.

Редовните му турнета и телевизионните му излъчвания, спечелили голям брой награди " Еми ", го трансфораха в известно име в целия свят.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР