АЕЦ „Козлодуй“ обяви намерение за изграждане на велосипедно трасе на

...
АЕЦ „Козлодуй“ обяви намерение за изграждане на велосипедно трасе на
Коментари Харесай

АЕЦ „Козлодуй“ обяви намерение за изграждане на велосипедно трасе на ведомствения път

АЕЦ „ Козлодуй “ разгласи желание за създаване на велосипедно трасе на ведомствения път от града към централата. Целта е поощряване потреблението на актуален екологично чист велосипеден превоз за част от личния състав.
Предвижда се велосипедната лента да е еднопосочна с дължина 3 916 метра и с метър и половина ширина в сектора от газостанция „ Елена” до кръстовището против административната постройка на АЕЦ. Инвестиционното предложение няма да трансформира съществуващата пътна инфраструктура, а единствено на ситуацията на осевата линия на ведомствения път.
За сигурност сред велосипедистите и автомобилното придвижване се планува маркировка с шумна релефна жълта маркировка вид термопластик и върху нея сложени алуминиеви кабъри вид „ котешки очи” със светлоотразители от две страни, ситуирани на разстояние един от различен 10 метра.
Маркировката от другата страна на велосипедната лента се планува да бъде обозначена с термопластична жълта багра. Боята за новата ос на пътя ще бъде бяла маркировъчна вид термопластик. Писмени мнения за капиталовото предложение може да бъдат показани в Министерство на околната среда и водите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР