Адвокат Юлияна Рангелова, кандидат за кмет на Пловдив и водач

...
Адвокат Юлияна Рангелова, кандидат за кмет на Пловдив и водач
Коментари Харесай

#64 Юлияна Рангелова: Предлагам силна женска ръка

Адвокат Юлияна Рангелова, претендент за кмет на Пловдив и лидер на листа от 16 претенденти за общински съветници, начерта целите си и показа екипа си в препълнената огромна конферентна зала на Дома на културата „ Борис Христов “ нощес.

„ Юлияна за нов Пловдив “ е мотото на акцията, която претендентът за кмет финансира извънредно със свои и на фамилията си средства.

„ Предлагам мощна женска ръка! Пловдив не е имал до момента кмет жена, само че мисля, че е време за това. Тази акция е скромна, финансираме я единствено аз и моето семейство. Това не е акция вид „ Пътят на парите “. Ние сме естествени хора, които желаят децата им да живеят в нов Пловдив – по-уютен, по-гостоприемен, по-човечен към жителите си и техните проблеми “, сподели адв. Рангелова.

Екипът й, който е формиран основно от потвърдени адвокати, ще направи цялостна проверка на всички контракти и анекси в общината.

„ Зад нас няма олигарси, нито партии. Никой от нас в никакъв случай не е бил партийно привързан “, заявява адв. Рангелова. „ №64 е номерът на единствените самостоятелни пловдивчани, които желаят да поемат кормилото на града в свои и ваши ръце! Дайте ни го – вземете го! “ – прикани тя и благодари на брачна половинка си, в който среща цялостна поддръжка.

„ Искам особено да благодаря на така наречен Зико, че разкопа целия град и е невероятно в сериозен случай кола за спешна помощ да окаже първа помощ в животоспасяващите 8 минути, не дай Боже, някой да получи инфаркт или инсулт, нали по този начин, лекари “ – обърна се брачният партньор към двамата топ експерти и здравни мениджъри в екипа на „ Юлияна за нов Пловдив “ – доктор Динко Младенов, притежател на „ Медикус алфа “ и доктор Марин Балтов, правосъден доктор и експерт в Окръжен съд Пловдив.

„ Искам да благодаря на Коцето от Тракия, че застрои целия регион, желая да благодаря на Славчо, че и като кмет, и като народен представител не направи нищо за Пловдив “ – продължи брачният партньор на Юлияна, който е частен предприемач, само че в никакъв случай не е употребил държавен или общински запас посредством така наречен публични поръчки.

„ Знам какъв брой е мъчно да се изправиш против общинска и държавна власт. Знам, че тръгне ли страната против един бизнес, избавление няма. Но не ми пука! Писна ми да виждам разграбването и разрухата “ – заключи още господин Илиев.

Семейството има 4 деца, родени и живеещи в Пловдив.

Кандидатите за районни кметове и участниците в листата са на обща възраст 45 години.

Най-младата е студентката по право Соня Илиева /21/, а най-възрастният – доктор Динко Младенов.

Нито един от тях не се е занимавал интензивно с политика и не е бил партийно привързан.

Очаквайте репортаж за „ Юлияна за нов Пловдив “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР