Адвокат Елена Гунчев, кандидат за вицепрезидент от патриотичната партия Възраждане

...
Адвокат Елена Гунчев, кандидат за вицепрезидент от патриотичната партия Възраждане
Коментари Харесай

Елена Гунчева към Кацаров: Изхарчихте 10 млн. лева за реклама на ваксини против ковид-19 вместо за легла, лекари и лечение

Адвокат Елена Гунчев, претендент за вицепрезидент от патриотичната партия Възраждане употребява фейсбук профила си, с цел да зададе няколко въпроса към настоящия министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров. Според юрист Гунчева той не пропуща и ден, без да насажда боязън и суматоха измежду народа, нещо неприемливо за политик и общественик.

„ Щял да затвори страната, тъй като това било най-тежката вълна на ковид-19 от началото на рецесията до в този момент. Нямало различен метод, като не им желаеме зелените документи! И то тъй като не достигали кревати и лекари! ", възмущава се Гунчева.

„ Да попитам: с 13 000 000 лв. какъв брой кревати можехте да осигурите? Това са парите, които дадохте за проби за децата ни, които евентуално въобще няма да се приложат, тъй като ние, родителите, не сме съгласни.

Колко медикаменти и О2 можехте да закупите с 10 000 000 лв., хвърлени за реклами за имунизиране?

Защо въпросните ръководещи отхвърлят дефицита на О2, за който сигнализират производителите, само че не стопират износа на същия този О2, до момента в който приказват какъв брой са загрижени за нас? Къде останаха леглата, които предшествениците им единствено преди година подреждаха по спортните зали, до момента в който същите ни внушаваха идващ апокалипсис? Само на мен ли логиката не ми доближава, с цел да си обясня неуместния безпорядък, който основават две държавни управления подред? ", продължава обявата си Елена Гунчева.

Тя е на мнение, че каквото не доближава в здравната система, би трябвало отговорно да се обезпечи от страната. И продължава: „ Като виждам, единствено от парите за билбордовете на Радев и Кирил Петков може да се построи нова болница! Съсипахте здравната система и по тази причина желаете нас да ни пандизите по домовете ни!!!

За тъга на ръководещите, „ не мрем крепко ". Упорит народ сме - те ни споделят, че вирусът ни трепе и ще ни заличи, ние настойчиво отхвърляме даже да се разболеем.

Да, инфектирани - доста, но всеки носи в себе си вируси за няколко биологични лаборатории вкупом. По медицинските стандарти инфектирани НЕ ОЗНАЧАВА БОЛНИ!

Манипулирането на данните към този момент не минава. Всеки мислещ може самичък да си ревизира статистиката и по логичност и здрав разсъдък да стигне до извода, че в действителност има здравен проблем, само че той е по-скоро от психологично естество и е налегнал най-вече ръководещите.

Толкова им проличава, че са им наредили да ни имунизират и те са козирували и в този момент се пънат да рапортуват, че са изпълнили заповедите! Ама няма да мине!

Защо инфектираните без признаци да се смятат за заболели?!? Процентът пък инфектирани зависи от броя на тестванията, които се вършат. Въпросът е какъв брой са действително болните. Но там, където става дума за доста пари и надзор, разсъдъкът се изнася първи от сцената!

На ръководещите ще кажа, че сметката ще си я платят. За геноцид по отношение на личния си народ, за длъжностно закононарушение, за закононарушение против националното здраве. Както и всички, които вземат участие в този незаконен сюжет. Няма да ви мине номера тук. Няма да се отчетете на Брюксел, че сте си изпълнили поръчката. Само след две седмици, когато българите дадат доверието си на Възраждане и бъдат в действителност показани в 47-то Народно заседание, този парадокс ще спре, а ограниченията и зелените документи ще бъдат един неприличен миг от българската история, в който българското държавно управление разгласи война на народа си! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР