Адриан Манарино поднесе първата голяма изненада при мъжете още във

...
Адриан Манарино поднесе първата голяма изненада при мъжете още във
Коментари Харесай

Първа голяма изненада на Australian Open

Адриан Манарино сервира първата огромна изненада при мъжете още във втория кръг на Australian Open. Французинът изигра един от най-хубавите мачове в своята кариера и не остави никакви шансове на Хуберт Хуркач, надигравайки го с 6:4 6:2 6:3.

Двубоят започва равностойно, с по един късмет за брейк от страна на двамата в самото начало, само че до подобен не се стигна. Впоследствие французинът тотално контролираше развоя на частта от момента след пробива си за 4:3.

Манарино продължи да господства над противника си и във втория сет, а с играта си сподели, че резултатът от миналата част по никакъв начин не е инцидентен. Левичарят открадна още първия сервис гейм на Хуркач, а по-късно удържа на натиска на своя противник, единствено с цел да може в края да осъществя още един брейк, който бе задоволителен, с цел да удвои задатъка си в сетовете.

Манарино излъчваше по-голяма убеденост, като това си личеше в съвсем всяко разиграване, до момента в който Хуркач по този начин и не откри себе си. №69 в ранкинга още веднъж записва два бързи пробива в третия сет и се поздрави с една от най-важните си победи, макар единия върнат пробив от полския тенисист.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР