Адел се завърна официално! Звездата направи премиера на новото си

...
Адел се завърна официално! Звездата направи премиера на новото си
Коментари Харесай

Боговете мълчат, когато тя пее: Адел с нова песен, защо певицата е отслабнала и още

Адел се завърна публично! Звездата направи премиера на новото си парче " Easy on me ", което е част албума " 30 ", който ще се появи на пазара през ноември. За по-малко от седем часа певицата събра над 12 млн. гледания към видеото на баладичната ария. Мненията са разнопосочни - едни чакаха доста повече, а други са във екстаз от песента и осъществяването на Адел. Интересен факт е, че в песента се разкрива за какво певицата е решила да напусне някогашния си брачен партньор.

Виж още: Изненада! Анджелина Джоли се среща още веднъж с някогашния си съпруг 

Заглавието на албума дава отговор на характерен и повратен за Адел миг от живота ѝ, сподели самата тя. В изявление за списание " Вог " Адел не скри, че се теразае от обстоятелството, че не е могла да понижи болката, която раздялата със брачна половинка ѝ е предизвикала на сина ѝ Анджело.

" Той ме попита в лицето: Виждаш ли ме? А аз отговорих: " Да ". А той сподели: " Защото аз не те виждам ". Целият ми живот се разпадна в този миг. ", споделя звездата и тогава решила да организира постоянни диалози с Анджело за това, което се случва. 

Виж още: Нетипична за меден месец дестинация: Лили Колинс с неповторими преживявания

2020 година дефинира за себе си като " годината на паниката ", само че освен поради пандемията, само че и поради развода. Певицата обърна внимание и на тематиката за фрапантното си намаляване. " През цялата ми кариера тялото ми е било обект на рецензии. Не единствено в този момент. Разбирам за какво това е потрес. Разбирам за какво някои дами бяха изключително засегнати. Визуално съм представлявала доста дами. Но аз към момента съм същият човек ", съобщи носителката на " Грами " и добави, че огромна част от мненията за тежестта идвали от дами, което я изненадало неприятно. Певицата показа, че тренира съвсем непрекъснато, а това е метод да се оправи със напрежението, само че също по този начин желае да бъде здрава.

Изображение: https://www.instagram.com/adele/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР