Адел не е от най-активните звезди в социалните медии, но

...
Адел не е от най-активните звезди в социалните медии, но
Коментари Харесай

Какво искат феновете на Адел

Адел не е от най-активните звезди в обществените медии, само че когато разгласява нещо, постоянно се посреща с интерес от нейните фенове.
 Адел, новият й албум и изненадата, която ни готви
Адел е подготвена да ни изненада

Нямаме самообладание

Така се случи и с носталгичния пост на певицата по отношение на десетата годишнина от излизането на отличения с " Грами " албум " 21 ", в който са доста от огромните ѝ шлагери.

" Честита десета годишнина, остарели приятелю. Лудост е какъв брой малко помня за това какво беше тогава и по какъв начин се усещах. Благодаря ти обаче, че ме позволи в живота си ", написа Адел в Instagram за албума, чието заглавие идва от тогавашната ѝ възраст.

Тя обаче не отвори тематиката за това, което всички от много време чакат от нея. " Здравей, Адел? Обичаме те, само че в този момент просто ни измъчваш "... " Момиче, имаме потребност от новия албум plssss ", написа различен.

Изпълнителката не е издавала нов албум от 2015 година През 2019 година тя загатна, че той към този момент е на път, напомня Е!Online. Това се случи седмици откакто разгласи раздялата си със брачна половинка си Саймън Конецки, с който имат 8-годишен наследник, а по-късно бе видяна да влиза в звукозаписно студио в Ню Йорк.
 Адел, Саймън Конецки и дали се вижда краят на брака им
Докъде стигна Адел с развода

Има оживление по делото

Все още обаче няма публична информация по кое време да чакаме новата порция шлагери. А ние, както и всичките ѝ почитатели, в действителност към този момент нямаме самообладание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР