Абсурдно е Бойко Борисов да е извикал някого в премиерския

...
Абсурдно е Бойко Борисов да е извикал някого в премиерския
Коментари Харесай

Според Мирослав Найденов е абсурдно Борисов да е заплашвал с убийство

Абсурдно е Бойко Борисов да е извикал някого в премиерския кабинет, с цел да го заплашва с ликвидиране. Това съобщи пред бТВ земеделският министър от първия кабинет на ГЕРБ Мирослав Найденов. Коментарът му бе мотив думите на Борисов,.

Предполага се, че някогашният министър председател е привикан поради така наречен „ канибалско дело “. За него заяви преди няколко седмици вътрешният министър Бойко Рашков. Според него става дума за сигнал от 2009 година, че Борисов е заплашил очевидец, с цел да избави собствен министър от следствие. Думите му били:

" Имаш жена и деца, които няма да схванат дали не ядат твоето месо ".

След това очевидецът се отказал от показанията си. Рашков загатна, че ставало дума за 200 хиляди лева Проверка на Mediapool сочи, че през 2013 година Найденов е упрекнат за обещан рушвет от 200 хиляди лева на тогавашния началник на Държавна фирма " Земеделие " Светослав Симеонов. Прокуратурата изяснява, че задачата била Симеонов да подпише платежни нареждания за непозволено възобновяване на Данък добавена стойност на сдруженията " В.Д.В. 007 " ЕООД и " Мелком " ООД. Това се е случило 2010 година.

Найденов също бе извикан за разпит. Освен това показания дадоха някогашните високопоставени прокурори Николай Кокинов и Бойко Найденов, които сега са юристи. Бившият министър изясни пред бТВ, че трябвало да направи конкретизиране при диалога си с служителите на реда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР