Абсурд с нна : Важат 30 минути след закупуване, през

...
Абсурд с нна : Важат 30 минути след закупуване, през
Коментари Харесай

Абсурд с винетките от Кулата: Важат 30 минути след закупуване, глобиха семейство

Абсурд с нна: Важат 30 минути след закупуване, през това време можете да получите санкция. В тази обстановка се оказа семейство от Ямбол, оповестява Нова тв.
На връщане от Гърция семейство Герганови си купили винетка на границата. 10 минути по-късно мобилен екип снимал колата им. Оказало се, че ТОЛ системата изисква време, с цел да се обработи продажбата. Време, в което на автомобила към този момент била записана санкция от 70 лева
„ Минахме гръцката граница и на първото гише си купихме месечна електронна винетка на стойност 30 лева Качихме се в колата, прибрахме се сполучливо, само че след няколко дни брачният партньор ми още веднъж потегли на път и го стопираха. Заявиха му, че има санкция от 70 лева, тъй като е сниман 10 минути, откакто си е платил винетката ”, изясни Стела Герганова.
 От през днешния ден, 17 февруари - санкциите за липса на електронна винетка ще са посредством електронен фиш От през днешния ден, 17 февруари - санкциите за липса на електронна винетка ще са посредством електронен фиш
От през днешния ден, 17 февруари, водачите, които пътуват по републиканската пътна мрежа без годна електронна винетка, ще бъдат глобявани и с по...
Тя и брачният партньор й закупуват винетката на 28 юли в 13:45 ч. Според документа тя е годна от 28 юли в среднощ до 27 август.
„ Отдолу, с по-дребен шрифт написа, че винетката ще бъде дейна 30 минути след осъществяване на заплащането. Шрифтът е извънредно малък, мъгляв и не е емфатичен. Няма и информация на британски ”, изясни пострадалата.
Как ще разбере един чужденец какво си купува и от кой момент важи, запита още тя.
Сега изискуем 100 лева на управляващите. Излиза, че, в случай че не си бяхме купили винетка на границата, щяхме да платим единствено 70 лева санкция. Отказваме изрично да платим, в случай, че винетката е платена и сме записани на камера даже, заключи Герганова.
Системна ли е тази процедура? Всеки ли, който си купи винетка през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата е извършител?
 От 17 февруари (понеделник) - де факто нови санкции поради липса на електронна винетка От 17 февруари (понеделник) - де факто нови санкции поради липса на електронна винетка
Ако карате без годна електронна винетка по пътища, които можете да ползвате единствено в случай че имате такава, от 17 февруари рискувате да бъдете...
Хората не са извършители и те няма да бъдат глобени, тъй като са постоянни консуматори на пътя, разяснява проф. Олег Асенов, член на АПИ.
След инспекция на пътя е направено и наставление на промяна във действието на пункта, тъй като по контракт, 5 минути след закупуването на винетка, тя би трябвало да влезе в действие, разяснява още той.
Проблемът е бил механически, към този момент е отхвърлен, твръдят от АПИ.
Вчера вечерта е бил изработен тест, техническото наставление е изпълнено и пунктът сега работи, изясни Асенов.
От през вчерашния ден по моя заповед, този пункт е подложен под мониториг в идващия месец. И в случай че има установено даже едно нарушаване в същото време, пунктът ще бъде затворен, сподели още той. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР