Абсолютно нямам никакво основание да си подавам оставката като заместник

...
Абсолютно нямам никакво основание да си подавам оставката като заместник
Коментари Харесай

Марешки: Нямам основание да си подам оставката от НС, избраха ме със същите обвинения

Абсолютно нямам никакво съображение да си депозирам оставката като заместител ръководител на Народното събрание, сподели по телефона в " Беновска пита " Веселин Марешки. " Не сте вие тази, която ще ми търси отговорност, не сте мой гласоподавател ", сподели той на водещата Илиана Беновска. " Няма по какъв начин да си подам оставката, тъй като когато ме избраха за зам.-председател, бях със същото обвиняване, разгласи той.

" Защо тогава не ми задавахте този въпрос? Тогава нямаше проблеми. Абсолютно нямам никакво съображение да си депозирам оставката. Видя се, че в този парламент единствените поредни сме ние от Воля ", добави той.

Запитан за какво не сподели имената на тези, които са заплашвали да му лишават бизнеса с горива, както разгласи пред медиите, Марешки сподели:
" Брутална неистина, в никакъв случай не съм сезирал прокуратурата за тези каузи - тя се е самосезирала. Да, споделих в медиите за това. Прокурорите нямат право да лъжат, и когато някой произнася неистини, би трябвало да носи отговорност. Цацаров също сподели в ефир, че някои хора са му организирали ЦУМ-гейт, само че не сподели кои са те. Аз никога не се майтапя с прокуратурата, там има почтени прокурори, само че има и черни овце, както във всяко стадо. Нямам никакво доверие на прокуратурата. Аз съм с един от най-високите рейтинги в страната, доста по-висок от рейтинга на основния прокурор на страната. Когато имаме основен прокурор както в Румъния, тогава ще кажа. Мислите ли, че ще слага в такава заплаха - да кажа имената и да попадна в хотел край Правец? Това, че не споделям кой е, не значи че неистина, а че не вярвам към тези, които ме питат. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР