А1 стартира иновативна платформа за телевизионно съдържание в България –

...
А1 стартира иновативна платформа за телевизионно съдържание в България –
Коментари Харесай

А1 стартира нова интерактивна ТВ платформа в 4K Ultra HD качество

А1 започва новаторска платформа за телевизионно наличие в България – А1 Xplore TV. Новата услуга e революционна за пазара на платена телевизия, като предлага редица усъвършенствания и внедрява нови функционалности, с цел да трансформира гледането на телевизия в особено преживяване.

Със стартирането на услугата A1 ще предложи на клиентите си телевизионно наличие в 4К Ultra HD резолюция. Първоначално с A1 Xplore TV ще се оферират пет ТВ канала в 4К Ultra HD с разнообразна тема за феновете на научнопопулярно наличие, пътешестване и начин на живот, здравословен метод на живот и мода.

A1 Xplore TV идва с улеснено и интуитивно ТВ меню, основано на приложения, следвайки новата визия на А1 за телевизия. С него търсенето на желано предаване, обичан филм или артист става бързо и елементарно без да е нужен обзор на програмата.

С помощта на изкуствен интелект A1 Xplore TV предлага персонализирани рекомендации по отношение на ползите на фена. Така с течение на времето платформата ще извежда на напред във времето наличие, съобразено с потребителските желания, като улеснява техния избор и им оказва помощ да не изпускат нищо от това, което обичат да гледат.
 А1 започва нова интерактивна ТВ платформа в 4K Ultra HD качество
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР