95-годишната Вирджиния Уеймър от Флорида попадна в неприятна ситуация, тъй

...
95-годишната Вирджиния Уеймър от Флорида попадна в неприятна ситуация, тъй
Коментари Харесай

Ограбиха сметка на 95 годишна жена – банката иска над $4,200 в такси

95-годишната Вирджиния Уеймър от Флорида попадна в неприятна обстановка, защото лъжец изтегли средства от сметката ѝ, което докара до непредвидени финансови разтърсвания.

Уеймър е претърпяла първична загуба от $13,000, откакто лице е получило неоторизиран достъп до разплащателната ѝ сметка в Bank Of America (BofA), както бе обявено от WFLA.

Въпреки че банката в последна сметка възвърне откраднатите средства, дейностите на причинителя задействаха отбраната на сметката от овърдрафт, вследствие на което BofA начисли такса за овърдрафт в размер на $4,237 по кредитната карта на Уеймър.

Макар очевидната лъжлива активност, тя изрази своята паника, защото банката отхвърля да анулира тези такси. Уеймър споделя прочувствените си прекарвания, като призна, че непрекъснато се тревожи за тази обстановка. Тя

Възрастната дама е получила писмо от BofA, в което се отхвърля жалбата ѝ за анулация на таксата, като се показва, че тя е обвързвана с овърдрафт, обвързван със сметката ѝ.

Репортерът на WFLA Шанън Бонкен реши да се застъпи за старата жертва в тази лъжлива обстановка, запитвайки банката да преразгледа случая.

Въпреки това до този миг настойникът на Уеймър твърди, че не е получил никаква актуализация и казусът към момента не е решен, което оставя старата жертва в положение на финансова неустановеност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР