9-годишно дете е заклещено от вторник в пресъхнал 25-метров кладенец

...
9-годишно дете е заклещено от вторник в пресъхнал 25-метров кладенец
Коментари Харесай

Малко дете пропадна в 25-метров пресъхнал кладенец. Тече спасителна операция

9-годишно дете е заклещено от вторник в пресушен 25-метров бунар в село в афганистанската провинция Забул, в югоизточната част на страната. Започнала е интервенция по спасяването му. На мястото е дошъл избавителен екип с кола за спешна помощ, с О2 и с други неща от първа нужда за оцеляване на детето, съобщи представител на афганистанския вицепремиер Абдул Гани Барадар. Според него детето е в положително здраве и желае понякога храна и вода.



Засега не е ясно по какъв начин детето е паднало в кладенеца. Случаят припомня на трагичния случай в Мароко, при който почина дете на пет години.

Същевременно в Индия тринадесет души, все дами и деца, починаха при рухване в бунар по време на женитба. Инцидентът се разиграл в село Небуа Нарангия в щата Утар Прадеш, съобщи " Нова ".

Жертвите били част от огромна група, която стояла върху железен похлупак върху кладенеца и гледали сватбената гала. В даден миг под тежестта им металната повърхност рухнала и хората паднали в кладенеца. Спасителни екипи извадили от кладенеца 11 натрупа и 15 оживели, само че двама от тях умряли по-късно от получени контузии.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР