9-часов секс маратон си спретна след излизането от Къщата на

...
9-часов секс маратон си спретна след излизането от Къщата на
Коментари Харесай

БГ Роналдо си спретна 9-часов секс маратон след ВИП Брадър

9-часов секс маратон си спретна след излизането от Къщата на ВИП Брадър някогашният състезател на Ботев Пловдив Даниел Златков. Това призна самият той и дружно със брачната половинка му Агнес опровергаха слуховете, че ще се развеждат. " Цяла нощ не сме спали. Наваксвахме половата суша от последните два месеца, до момента в който бях в шоуто ", похвали се в предаването „ На кафе” футболистът, прочут у нас като БГ Роналдо поради убийствената аналогия със звездата на Реал Мадрид.

В края на предишния месец светското перо Антон Стефанов изясни по какъв начин синът на БГ Роналдо - 5-годишният Марио, споделил на баща си да не се прибира у дома, защото " с мама знаем какво си правил преди " ВИП Брадър ". И незабавно потеглиха клюки, че двойката е пред разлъка.

" Няма нищо правилно в това. С Дани живеем щастливо. Много се гордея с него и с присъединяване му в шоуто. Не съм го ревнувала нито от Енджи Касабие, нито от стриптийзьорките на ергенското парти”, сподели нежната половинка на Златков. И призна, че двамата в действителност са имали спор след негово пътешестване до Гоце Делчев, само че към този момент са го изгладили.
тагове даниел златков секс маратон вип брадър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР