87-годишен мъж озадачи изследователите с начина му на живот.Аму Джаджи

...
87-годишен мъж озадачи изследователите с начина му на живот.Аму Джаджи
Коментари Харесай

Мъж спря да се къпе преди 67 години, за да не умре. Сега е жив и здрав

87-годишен мъж озадачи откривателите с метода му на живот.

Аму Джаджи взема решение да спре да се къпе преди 67 години, вярвал, че това ще му донесе неприятен шанс и в последна сметка ще го убие.

Нещо повече, диетата му в този момент се състои от сурови животни и пиянство на вода от локви.

Поради необичайния си избор на метод на живот, на Джаджи му било мъчно да се сприятелява или да си откри жена. Пушенето на лула, цялостна с скотски тор, още повече го изолира от останалите хора.

Неговите съселяни били изумени по какъв начин старецът прекарва дните си, по тази причина решили да му построят колиба, в която да живее. Преди това той обитавал дупка в земята.

Медици вземат решение да посетят бараката му в село Дейга, в южната иранска провинция Фарс, с цел да му създадат обзор. Те откриват,че Джаджи няма съществени болести и изненадващо е доста здрав.



Експертите се интересували какви форми на живот, в това число паразити, може да са се заселили в тялото му и с учудване откриват, че той няма никакви болести или паразити, макар неналичието на персонална хигиена.

След като казусът става обществен, мъжът има известни усложнения в живота му. Въпреки че съседите му го почитат, не липсват и хора, които да му се подиграват и даже да хвърлят камъни по него.

Кметът на селото приканва хората да го оставят на мира, като сподели, че макар външния си тип той е нежна душа и постоянно е прелестно да се срещат и беседват.

Доцентът по паразитология подозира, че Джаджи е съумял да остане толкоз здрав заради развиването на извънредно мощна имунна система вследствие на диетата и метода му на живот.

Той добави, че медиците са го тествали за всичко от другите форми на хепатит и СПИН до паразити и единственото нещо, което са разкрили, е зараза с трихинелоза, която е паразитна зараза и в неговия случай наподобява не провокира признаци.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР