850 хил.евро! Толкова ще ви струва, за да се сдобиете

...
850 хил.евро! Толкова ще ви струва, за да се сдобиете
Коментари Харесай

Невиждан лукс край Несебър: Къща в съседство на Митьо Очите се продава за 850 000 евро

850 хил.евро! Толкова ще ви коства, с цел да се сдобиете с най-скъпата къща в Бургаска област, която сега се продава на свободния пазар, написа " Флагман ". Имението се намира в несебърското село Кошарица. На повърхност от 765 кв.м. има 4 спални, огромна всекидневна, кухня, затрупан басейн, сауна, големи тераси, два гаража и няколко помощни пространства. Дворът е 4 дка, изцяло независим, разполага със личен басейн и аспект към морето.

Прелюбопитна детайлност е, че наоколо се намира друго първокласно имение – на несебърския необут Митьо Очите. В този регион общо взето няма инцидентни хора, огромна част от тях са от бизнес елита на България.

Дали си заслужава 850-те хил.евро преценете по фотосите, само че офертата несъмнено впечатлява:



















През последните месеци на пазара са излезли и няколко скъпи парцела за по 500 хил.евро в Созопол – на метри от плажа „ Каваците”, само че те бледнеят пред това имение.

В Бургас продължава продължава да се предлага 150 кв.м. апартамент в първокласната постройка Морска вълна, който до неотдавна се продаваше против 450 хил.евро, само че откакто две години не се откри покупател цената му е понижена – 380 хил.евро.

От скоро върхът държи 320 кв.метра суперлукс в самия център на Бургас. Апартамент на последния етаж, шикозно обзаведен, се продава за 450 хил.евро. Става въпрос за мезонет с три тераси, три спални, кухня, столова, дневна, кабинет, помощни пространства, сауна и други.

Вижте по какъв начин наподобява жилището от вътрешната страна:














Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР