„Задържането на Борисов беше опит да покажат, че прокуратурата не

...
„Задържането на Борисов беше опит да покажат, че прокуратурата не
Коментари Харесай

Ефирът се тресе! Конфликтът МВР-Прокуратура ще завърши с погазване на правните норми

„Задържането на Борисов беше опит да покажат, че прокуратурата не желае да го ревизира. Държавата не може да продължава да води война против прокуратурата и назад. Това ще приключи със съществено тъпчене на правните норми“. Това съобщи за „Твоят ден“ политологът Кольо Колев.

Според него ръководещите са заливани от рецесии, които нямат нищо общо с персоналните им качества. „Съвсем естествено, че един релативно нов управнически екип без задоволително опит, ще бъде в тежко състояние. Те живеят в неприятно време. Правителството е единствено на 80 дни“, акцентира той. И посочи, че няма заинтерсовани да бъдат на власт.

От своя страна общественият антрополог Харалан Александров счита, че главната динамичност на ръководството е да генерира кавги. „От обединението обезверено се нуждаят от зложелател, който да ненавиждат, реанимираха омразата към ГЕРб с акцията – неудобно, неуместно и обезверено изработен ход. живеем в безвремие, разпад и дезинтегриране.

По думите му в лятото на 2020 година сме в режим на спор след режим на развиване. „Това ръководство с рекордна скорост губи поддръжка. Те се провалят ежедневно“, смята той. За него никой няма интерес от предварителни избори
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР