80-годишната звезда от Разяреният бик е в разгара на съдебно

...
80-годишната звезда от Разяреният бик е в разгара на съдебно
Коментари Харесай

Съдят Робърт де Ниро за полова дискриминация

80-годишната звезда от " Разяреният бик " е в разгара на правосъдно дело, заведено от Греъм Чейс Робинсън, която изминава пътя от персонален помощник на звездата до вицепрезидент по продукцията и финансите в продуцентската му компания Canal Productions, преди да подаде оставка и да стартира да съди някогашния си началник за 12 млн. $, обвинявайки го в дискриминация по сексуален симптом.

Преди два дни Робърт де Ниро застана за повторно на свидетелската пейка по гражданското дело в Ню Йорк и когато юристът на Греъм Андрю Макъри попита артиста дали ѝ е крещял, когато не го е събудила в точния момент за значима среща, той призна, че " я е наругал ".

Той добави, че евентуално я е наричал " дребнава ", " заядлива " и " ш***** капризно дете ".

Но Робърт отхвърля да е крещял на някогашната си асистентка, като добави: " Повишавал съм звук, само че аз в никакъв случай не викам. Искаш ли да оспориш това? Това е едно от нещата, които не върша ".

Робърт на няколко пъти увеличи глас, до момента в който даваше показания, в това число в един случай, когато се обърна към някогашната си асистентка, откакто беше упрекнат, че не ѝ заплаща заслужено спрямо различен чиновник от мъжки пол.

Той възкликна: " Всяко нещо, за което тя се пробва да ме упрекна, е нелепост! Срам за теб, Чейс Робинсън ".

 Добави изложение

Де Ниро отхвърли и други обвинявания в дискриминация на основата на пола като " смешни ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР