8 съвета към жените, които нямат късмет в любовта, дават

...
8 съвета към жените, които нямат късмет в любовта, дават
Коментари Харесай

8 съвета към жените, които нямат късмет в любовта

8 съвета към дамите, които нямат шанс в любовта, дават психолози. Късметът е нещо от сферата на мистичното. Не може, несъмнено, да се каже, че катастрофи не съществуват. Но случайността е непозната причинност. И затова дамите, които нямат шанс в любовта, не знаят тези елементарни правила и вършат същите неточности още на стадия на запознанството.

Ето 8 съвета за дамите, които нямат шанс в любовта.

1.Никога не тичайте след мъж.

Спомнете си поговорката за отпътувалия трамвай. Със сигурност ще има идващ. И не си коства да бъдете тъжни дълго време, тъй като някой не ви е оценил и си е тръгнал. Липсвало му е щастието. Не сте вие повода.

Най-накрая разберете от кого имате потребност, с кой бихте желали да имате сериозна връзка. Вие не сте универсална брава, която може да се отвори с всеки ключ. Имате душа и своите полезности. Не всичко ще ви подхожда. Ако се съгласявате с всичко, значи нещо не е наред с вас.

Не отваряйте душата си незабавно.

Разбира се, вашият вътрешен свят е богат и забавен. Има както светли, по този начин и тъмни страни. Оставайки сами за дълго време, ние толкоз желаеме да се отворим пред някого, да бъдем признати изцяло. Отделете време за този развой. Бавно отворете себе си, душата си към различен. Открийте се лека-полека и вижте реакцията му. Приема ли ви или не? Ако реакцията е негативна или нулева, изчакайте да се откриете в допълнение. Или това не е верният човек, или е прекомерно рано да го допуснете в душата си.

Не бързайте да се отказвате.

Не е нужно да скачате незабавно в леглото с него. Разбира се, има щастливи двойки, които след бурна нощ на първата среща останат дружно. Но това е по-скоро изключение от правилото. Така че отделете време. Поне, с цел да разберете какъв човек се пробва да влезе в спалнята ви.

Спрете да се самосъжалявате.

Дори да е имало неуспехи. Кой не ги е имал? Позицията: „ Никой не ме обича, никой не се нуждае от мен, съжалете ме “ не оказва помощ да се откри благополучие в любовта. И да, в живота като цяло. Съжалението е изтощително.

Обичайте и уважавайте себе си.

Осъзнайте цената си. Уважението е към всички положителни неща, които сте създали, които сте постигнали в живота. Да обичате е тъкмо това. Заради вас самата. А любовта към индивида е като чистата вода към цветето – тя му дава опция да живее и да се развива пълноценно, да цъфти. Не чакайте някой да ви обича и тогава ще намерите щастието. Ако нямате обич към себе си в сърцето си, никой не може да я запълни. Вие ще бъдете като черна дупка, в която всички положителни усеща, които различен човек изпитва към вас, се вмъкват и изчезват без диря.

Станете източник на обич.

Какво значи? Това е, когато ви гледат и любовта се появява в душата. Любов, не сласт. Не ги бъркайте.

Преди да мечтаете за връзка с някого, опознайте го добре.

Често дамите идеализират облика на мъжа. Те виждат в него това, което няма, не е било и няма да бъде. И не виждат тъмните му страни. И тогава обликът на съня нахлува в действителността и мъчително наранява сънуващия със своите фрагменти. Гледайте на колегата си рационално.

Анализирайте минали неточности.

Къде е обичаното ти „ весло “, около което не можеш да минеш и всякога, когато стъпиш върху него, се нараняваш по челото. Можете сами да видите повтарящите се неточности. И по-късно се научете да вършиме нещата по друг метод.

Понякога обаче нещата са малко по-сложни. Има неприятни сюжети. Например: „ Никога няма да се оженя “ или „ Винаги ще бъда сама “. Такъв е казусът, когато би трябвало да отидете на психолог. Трудна е работата със себе си. Особено, в случай че има психогенетични предпоставки (това е, когато негативен витален сюжет се повтаря от потомство на поколение). Също по този начин е показана консултация с психолог, в случай че към момента се притеснявате за някогашния, в случай че в душата ви има рани от минали връзки и, несъмнено, ниско самочувствие. Психологическите проблеми би трябвало да бъдат решени. Сами или благодарение на експерт.

Следвайте тези елементарни правила. Докато отказвате да ги следвате, животът ви минава. И единствено от вас зависи дали ще намерите мощна връзка с заслужен човек в бъдеще или не. Не забравяйте, че случаите не са инцидентни. И в доста връзки са предопределени от вашето държание, мисли, страсти и отношение към себе си.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР