8-годишно момченце е в болница с четири счупени ребра, пребито

...
8-годишно момченце е в болница с четири счупени ребра, пребито
Коментари Харесай

Мъж преби детето на любовницата си

8-годишно момченце е в болница с четири счупени ребра, пребито в Добрич от приятеля на майка си. Той е на 24 години и е арестуван към среднощ в Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи с полицейска мярка за 24 часа, заяви за Про Нюз Добрич зам. районният прокурор Павел Любенов.

Извършват се първични следствени дейности. По предварителни данни, майката, която живее сама с детето си, е имала връзки с мъжа, той ги е посещавал в дома им в Добрич. Побоят е станал нощес, след битов скандал.

Детето е признато първо в Бърза помощ в Добрич, а по-късно е настанено в интензивния бранш на варненска болница. Няма заплаха за живота му.

24-годишният мъж е арестуван като обвинен за причинител на побоя. Прокуратурата е издала разпореждане за задържането му до 72 часа и през днешния ден до края на деня в Районния съд ще бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Първоначалните доказателства сочат, че телесната щета е междинна – детето е с 4 счупени ребра и кръвоизлив в панкреаса, посочи Илиев. Към този час момчето продължава да бъде в реанимацията на варненска болница.

24-годишният причинител е от Добрич и е осъждан два пъти. Едната му присъда е за ръководство на МПС след приложимост на опиати, а другата – за ръководство на нерегистрирано МПС, като настоящето му действие е осъществено в изпитателния период на предишно наказание.

Майката на 8-годишното момче е разпитана по делегация в болничното заведение във Варна от варненски служители на реда. От разпита е станало ясно, че тя не е била в жилището, когато синът ѝ е бил пребит. Излязла за малко и счита, че детето е подразнило с нещо приятеля ѝ и той е избухнал. Предполага се, че е пребил момчето с юмруци и ритници, само че това ще бъде изяснено от съдебно-медицинската експертиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР