780 излезли от употреба автомобила са премахнати от улиците на

...
780 излезли от употреба автомобила са премахнати от улиците на
Коментари Харесай

За година разчистиха 780 трошки от варненските улици

 780 излезли от приложимост автомобила са отстранени от улиците на Варна през предходната година. 119 от тях са репатрирани наложително от Оперативна програма " Общински паркинги и синя зона “, а останалите 661 броя са отстранени непринудено от притежателите след направени наставления.

Акцията по разчистването на остарели коли от публични пространства стартира през ноември 2017 година Мярката важи за моторни транспортни средства, които не са в придвижване, имат остарели регистрационни номера или не са минали механически обзор през последните 2 години, прецизираха от общинското дружество. Стопаните им би трябвало да ги реалокират на личен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирана компания. В противоположен случай, излезлите от приложимост коли се реалокират на паркинга в южната промишлена зона във Варна.

Там колите могат да останат в период до три месеца. През този интервал притежателите им могат да ги приберат, откакто платят такса за репатриране и отговорно бранене. Ако колите не бъдат потърсени, от Оперативна програма " Общински паркинги и синя зона “  ги предават за разкомплектоване на лицензиран оператор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР