7 дупничани през изминалия един месец се опитаха на спечелят

...
7 дупничани през изминалия един месец се опитаха на спечелят
Коментари Харесай

7 дупничани се борят за кметския стол

7 дупничани през миналия един месец се пробваха на завоюват доверието на съгражданите си . Кой е съумял ще стане ясно след изборите през днешния ден. Освен това дупничани ще изберат и 33-ма съветници, за място в Общински съвет се борят 16 кандидатски листи.

За кмет на селата Бистрица и Червен брег се явяват по 4-ма претенденти за всяко, по трима за селата Крайници и Самораново и по двама за селата Джерман и Яхиново. С право на глас са 40 589 индивида по данни на ГРАО – Дупница.

В община Сапарева баня претендентите за кметското място са 3-ма, с право на глас са малко над 6 000 поданици. Те ще гласоподават в 10 секции, като една от тях е преносима.
Кандидатите за кмет на село Сапарево са 4, на село Ресилово също 4, на село Овчарци 2-ма. Кандидатските листи за общински съветници са 6.

В община Бобов дол един от четиримата претенденти ще седне в кметския стол . С право на глас са малко над 7 000 души. Кмет на кметство в миньорската община ще избират единствено в две села.-->

Големо село, където претендентите са четирима и Мламолово, където жителите на селото ще избират сред петима техни съселяни. Секциите в община Бобов дол 27, 3 от който преносими.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР