7 домашни маски за по-дълга и по-гъста коса за един

...
7 домашни маски за по-дълга и по-гъста коса за един
Коментари Харесай

7 домашни маски за по-дълга и по-гъста коса за един месец

7 домашни маски за по-дълга и по-гъста коса за един месец

Наследствеността е главният фактор, влияещ върху вида коса. Околната среда, храната и грижите, несъмнено, оставят своя отпечатък.

Но толкоз постоянно чуваме, че в случай че природата не ни е дарила с красива коса, няма по какъв начин да се надяваме да променим това. Ние не сме съгласни. Струва си да опитате. Всичко, от което се нуждаете, е на една ръка разстояние.

Козметичните маски единствено „ полират “ косата, само че не подтикват растежа и не лекуват от вътрешната страна. Предлагаме 7 маски, които ще се оправят с тази задача за един месец.

Как пораства косата?
При множеството хора косата пораства до 1,5 см всеки месец. През лятото косата пораства по-бързо, в сравнение с през зимата. При някои хора растежът денем е по-активен, в сравнение с през нощта. Предлагаме да се обърнете към националните способи, които са били употребявани в продължение на доста епохи.

7 метода за ускорение на растежа на косата


Алое вера
Разрежете лист от алое на две и изстискайте сока. Вттрийте течността в корените на косата с масажиращи придвижвания. Това ще помогне на сока да проникне по-дълбоко, както и да усъвършенства кръвообращението. Оставете за два часа или даже оставете маската за цялата нощ. Измийте, както нормално.

Ябълков оцет
След като измиете косата си по нормалния метод, използвайте ябълков оцет вместо обичания си еликсир. Не го измивайте, а просто попийте непотребната течност. Изсушете косата си.

Белтък
Разбийте два белтъка. Нанесете пухкавата маса на косата. Увийте косата си в найлонова торбичка. Оставете за към 40 минути и по-късно измийте косата.

Горчица на прахуляк
Разредете 2 супени лъжици горчица на прахуляк в същото количество гореща вода. Добавете жълтък, 2 супени лъжици масло от репей и 2 ч.л. захар. Нанесете маската. Увийте с найлонова торбичка за един час. Измийте.

Коняк
Смесете чаша коняк с няколко яйца. Добавете малко зехтин. Нанесете върху корените и разпределете продукта по цялата дължина. Оставете за един час, след което измийте косата си.

Лимон
Смесете сока от половин лук и 1 чаена лъжичка масло от репей, със сок от един лимон и един жълтък. Сместа се загрява на парна баня. Нанесете топлата маса върху косата по цялата дължина. Измийте след един час.

Канела
2 чаени лъжички канела смесете с 4 чаени лъжички синя глина. Добавете няколко капки етерично масло. Нанесете за половин час. Измийте с шампоан.

Определено няма да забележите резултати след първото нанасяне. Струва си да изчакате един месец и половина след първата приложимост, при изискване че някоя от горните маски се ползва 2-3 пъти седмично.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР