68-годишна жена издъхна на входа на вътрешно отделение на държавната

...
68-годишна жена издъхна на входа на вътрешно отделение на държавната
Коментари Харесай

68-годишна жена издъхна пред болницата в Благоевград

68-годишна жена издъхна на входа на вътрешно поделение на държавната болница в Благоевград. Жената е била в тежко положение и с околните ѝ опитвали да я настанят за лекуване в здравното заведение, като преди този момент минали през частна болница и два незабавни центъра. Инцидентът е станал през днешния ден по обяд.

Жената била придружавана от двете й дъщери. Те търсели свободно място за настаняване поради влошеното положение на майка им. Болната била с тежка симптоматика. От пет дни се лекувала у дома с едностранна бронхопневмония, само че положението й се влошило и дъщерите ѝ решили да я заведат на доктор.

По неофициални данни дамата не е била с Covid, първо потърсила помощ частна болница " Пулс ", само че не била призната, предходна през Спешното поделение в МБАЛ, откъдето е препратена във Вътрешно поделение. Докато се лутала от болница в болница, дамата издъхнала пред входа на Ввътрешното поделение на болничното заведение. На място дойде следствена група, а регионът бе отцепен.

Директорът на болничното заведение доктор Огнян Митев разпореди инспекция по случая. Обект на инспекцията са частната болница Пулс, Спешно поделение, Центъра за незабавна здравна помощ,/ ЦСМП/ както и МБАЛ Благоевград.

Изпълнителна организация " Медицински контрол " се самосезира и стартира незабавна инспекция по случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР