60 000 литра минерална вода ще бъдат доставени в подкрепа

...
60 000 литра минерална вода ще бъдат доставени в подкрепа
Коментари Харесай

Производители даряват 60 000 литра минерална вода за пострадалите в Царево

60 000 литра минерална вода ще бъдат доставени в поддръжка на хората в потърпевшите от наводенията региони в община Царево. Те са обезпечени от Асоциацията на производителите на безалкохолни питиета в България, след апел на БЧК.

Водата в региона на Царево е негодна за пиянство след проливните дъждове, защото е нечиста. Първоначалната възбрана за пиянство е за 48 часа. Тя може да се употребява само за битови потребности.

„ Вярваме, че солидарността и обединяването са основни в тези моменти на рецесия и сме подготвени да бъдем част от напъните за поддръжка на тези, които са в потребност. На разположение сме за в допълнение подпомагане, в случай че е належащо, и се надяваме, че нашата поддръжка ще помогне на потърпевшите да преодолеят компликациите в тези първи дни след бедствието “, споделя изпълнителният шеф на Асоциацията на производителите на безалкохолни питиета Жана Величкова.

Водата ще пъде доставена на общината в Царево и Българския Червен кръст (БЧК), които ще провеждат разпределението до нуждаещите се в потърпевшите области, с цел да може да се употребява в най-кратки периоди.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР