6-месечно бебе е намерено изоставено на стълбище в блок в

...
6-месечно бебе е намерено изоставено на стълбище в блок в
Коментари Харесай

Откритото 6-месечно бебе било добре гледано и в добро здравословно състояние

6-месечно бебе е открито изоставено на стълбище в блок в столичния ж.к. „ Люлин “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Сигналът е подаден към 21.00 часа нощес в столичната полицията, написа Блиц.

``
реклама

Съобщено е за изоставено 6-месечно момченце, открито на стълбищна площадка в блок в ж.к. „ Люлин “. Пристигналите на място полицейски чиновници осъществили връзка със обществени чиновници и подхванали търсене на родителите.

Детето е в положително здравословно положение, настанено е в Дом за медико-социални грижи. По-късно служители на реда от Девето районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи издирили родителите на бебето – майката, на 24 години, и бащата – на 28 години, които са арестувани в районното ръководство.

Образувано е досъдебно произвеждане, известен е прокурор,. Предстои изясняване на събитията по случая. „ Медицински екип е открил, че бебето е момченце и е в положително здравословно положение и очевидно добре гледано “, съобщи представителят на Спешна помощ – София Катя Сунгарска. Детето е с български генезис.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР