6 лунен ден от 11:09 часа на 23 декември до

...
6 лунен ден от 11:09 часа на 23 декември до
Коментари Харесай

Астрологичнa дневена прогноза за 23 декември 2017 година

6 лунен ден от 11:09 часа на 23 декември до 11:40 часа на 24 декември

Денят е обвързван с галактическата сила, концепцията за Благодат, любовта, прошката.

Трябва да се занимавате с ежедневните си неща, освен това, никога не се оплаквайте от живота, събитията или своите близки. Не е време за каквото и да е неодобрение – от себе си и от останалите.

През 6-то лунно денонощие се изостря мощно интуицията, може да прозрете нещо, което преди не сте дооценявали или не сте разбирали.

Денят от обяд до вечерта няма да е доста работлив и потребен, по тази причина, избягвайте да решавате и да действате по значими задания и проблеми. Много мъчно ще ви е тогава да съумеете да предвидите времето си и поетите задължения. Избягвайте започването на нищо ново и не се захващайте с никакви значими каузи, тъй като няма да се развият сполучливо.

Затова, действайте до обяд, тогава ще ви се даде една неповторима опция да подредите, организирате вашите дейности, проекти и цели. Ще съумеете доста добре да се мобилизирате и структурирате, в амбициозните си действия.

Към края на вечерта ще се радвате на хубавите моменти в прочувствената сфера. Ще ви основат прелестни обстановки, в които ще се чувствате обичани и значими. Те ще бъдат повода да се чувствате доста въодушевени, и доброжелателни към приятелите и сътрудниците ви. Ще ви се даде една прелестна опция да привлечете забавни хора и хрумвания.

Вечерта ще бъде спокойна, безгрижна, отпускаща и релаксираща. Ще можем да се отпуснем и да си доставим нужните удоволствия и нужната отмора.

Ще бъдем подвластни на огромна сензитивност и страст, съсредоточеност във вътрешния ни свят, където несъмнено има защо да мислим и да претърпяваме. Не се опасявайте да споделяте своите усеща с другите, не ги затваряйте, дайте им шир и се освободете от нездравословните усеща, които ви изтезават и ви безпокоят от вътрешната страна.

Луна без курс 12:14 до 16:45 часа

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Благоприятно за подаване на данъчни заявления
През този ден да не се пият доста течности, уязвима е кожата. Повишава се опцията от алергични прояви. Да се отбягват химичните медикаменти, алкохола, опиатите, да се избират билките. Да се сортира храната да не е развалена.

Да не се вършат интервенции на сетивните органи, на черния дроб и краката.

Може да се вършат интервенции на органите в коремната празнина.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР