58-годишен мъж загина, а служител на реда е ранен при

...
58-годишен мъж загина, а служител на реда е ранен при
Коментари Харесай

Мъж загина, а полицай е ранен след преследване в Стара Загора

58-годишен мъж почина, а чиновник на реда е ранен при полицейско гонене. Инцидентът стана нощес в Стара Загора. По неофициална информация, умрелият е някогашен републикански първенец по битка Пламен Пенев.

 

Около 21 часа нощес в старозагорската полиция е получен сигнал, че мъж е заплашвал деца с нож. Служителите на реда бързо го разкрили, само че след опит да беседват с него, той избягал с автомобила си. Последвало гонене по улиците на града, в което се присъединили 9 патрула. Гонката завършила с злополука сред преследвания автомобил и служебна кола на МВР  на централен бул. в града. Ранен е един служител на реда, а 58-годишният водач е умрял. Причините за гибелта се изясняват- съобщават от полицията.

Все още не е ясна повода за гибелта му. Една от версиите е, че е получил инфаркт. Близките на починалия обаче имат своя версия за случилото се.

Назначена е тройно съдебномедицинска експертиза, която да откри аргументите за гибелта. Раненият служител на реда е настанен в болница с фрактура на ръка и разкъсно-контузни рани на главата, без заплаха за живота. По случая се води следствие, назначена е и вътрешна инспекция.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР