56-годишната синоптичка от БНТ – Христина Балинска, бе застигната от

...
56-годишната синоптичка от БНТ – Христина Балинска, бе застигната от
Коментари Харесай

Ето какво уби майката на Христина Балинска

56-годишната синоптичка от Българска национална телевизия – Христина Балинска, бе застигната от жестока покруса.

Наскоро тя е изгубила един от най-близките си хора – майка й. Черната новина бе обявена от самата нея. Христина Балинска разкрива, че родителката й е била повалена от подлия ковид. 

Въпреки преклонната й възраст, майката на Балинска била най-голямата й опора. Именно това е и повода, заради която синоптичката към момента не може да си стъпи на краката. 
Както е известно, Христина Балинска се пробва да държи надалеч от светлините на прожекторите персоналния си живот. Единственото, което необятната общност знае за нея е, че има брачен партньор и щерка на име Елена. За брачна половинка й обаче също така, че е татко на щерка й, не се знае безусловно нищо. Дори не е ясно дали двамата към момента не престават да живеят под общ покрив.

Дъщерята на синоптичката живее и работи в Обединеното кралство. 
Преди време тя се сгоди за приятеля си Доброслав, което накара Христина Балинска да полети в облаците от благополучие. Щастливото събитие се случи в последните дни на 2021 година. Елена получила блестящия си годежен пръстен по извънредно сантиментален и много нехарактерен метод - Доброслав й предложил да стане негова жена на ски писта. 

Така и не излиза наяве обаче дали синоптичката към този момент е видяла щерка си в бяла рокля или заради някаква причина двамата млади към момента отсрочват сватбеното празненство. 
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР