50-годишният милиардер, основател на Tesla и на SpaceX, Илон Мъск

...
50-годишният милиардер, основател на Tesla и на SpaceX, Илон Мъск
Коментари Харесай

Илон Мъск отслабна с 9 кг след подигравки в мрежата над фигурата му

50-годишният милиардер, създател на Tesla и на SpaceX, Илон Мъск реши да отслабне, откакто в мрежата се появиха фотоси, на които той релаксира на борда на яхта с непосредствен другар и началник на William Morris Endeavour Ари Емануел и брачната половинка му Сара Стаудингер. Триото беше на отмора край гръцкия средиземноморски остров Миконос. Папараците снимаха Мъск без риза, а тялото му изглеждаше доста отпуснато и разплуто. Подигравките с наднорменото му тегло го подтикнаха да стартира да отслабва и той към този момент описа за първите си триумфи на страницата си в Twitter.



По-конкретно, Мъск сподели, че към този момент е изгубил повече от 20 паунда (малко над 9 кг) „ нездравословно “ тегло и се усеща „ по-здрав “ с помощта на периодическото недояждане, което му било предложено от добър другар.

On advice of a good friend, I’ve been fasting periodically & feel healthier
— Elon Musk (@elonmusk)

Според Healthline периодическото недояждане, известно още като от време на време ограничение на силата, е „ модел на хранене, който циклично минава сред интервали на недояждане и хранене “. То не включва избора на храни, които човек би трябвало да яде, а се концентрира повече върху интервалите от време сред храненията. Обичайните способи за от време на време недояждане включват всекидневно недояждане в продължение на 16 часа или недояждане в продължение на 24 часа два пъти седмично.

Мъск също похвали приложението Zero Fasting, което оказва помощ на хората да отслабнат и да поемат контрола върху метаболитното си здраве.

На въпрос дали тренира, милиардерът отговори, че е почнал да отделя повече време за тренировки, вместо да гледа телефона си заран. Той също по този начин предизвиква хората да " имат повече деца ".

Elon Musk says he`s lost 20 pounds, embraced fasting: `Feel healthier`
— New York Post (@nypost)

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР