5 песни от новия албум ще представи дует Ритон на

...
5 песни от новия албум ще представи дует Ритон на
Коментари Харесай

Ритон повдигат завесата за големия им концерт

5 песни от новия албум ще показа дует Ритон на концерта си ЧАКАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) С ЛЮБОВ, който е плануван за 30 май в Зала 1 на НДК. Това разкриха Катя и Здравко по време на гостуването си в предаването Извън Играта по БНТ1.

"Ще представим единствено половината песни от новия ни албум, не желаеме да бързаме. 5 от песните са подготвени. Те ще бъдат гръбнака на първата част на концерта, втората част по традиция ще бъде с най-големите ни шлагери ", показа пред водещата Люба Пашова Здравко и повдигна леко завесата на това, което чака многочислените фенове на Ритон в Зала 1.

Дуетът не си е сложил период, в който новият албум да бъде приключен.

"Когато започнахме да работим по него, внезапно вкупом ни предложиха пет-шест обещаващи шлагери. В интерес на истината ужасно доста хора ни оферират песни. Мелодиите за две от тях - До безсъзнание от последния албум и Счупеното носи благополучие, която записахме преди дни, ни бяха изпратени от две момчета по Facebook. Счупеното носи благополучие стана страхотна, само че няма да разгадавам повече ", сподели в Извън играта още Здравко.

Концертът на 30 май е с начален час 20:00ч.Билетите се продават на касите на НДК, системата на Тикетпортал, бензиностанции OMV и Office1.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР