49-годишен криминално проявен и осъждан мъж от гр. Габрово е

...
49-годишен криминално проявен и осъждан мъж от гр. Габрово е
Коментари Харесай

49-годишен криминално проявен и осъждан габровец е обвинен в измама

49-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от гр. Габрово е упрекнат в машинация, оповестяват от ОД на МВР-Велико Търново.

В хода на следствието е открито, че в интервала 5-6 април предходната година, посредством медиатор той е заблудил гражданин на с. Обединение, като се е показал за частен правосъден реализатор и съобщил, че е насрочил дата за търг за продажба на неподвижен парцел, находящ се в с. Първомайци, благосъстоятелност на пострадалия и някогашната му брачна половинка. Габровецът обяснил, че с цел да взе участие в търга, пострадалият трябвало да преведе по банкова сметка сумата от 4 200 лева

След като мъжът превел парите станало ясно, че подобен търг изобщо не е обявяван. Той потърсил подпомагане в полицията и по случая е било стартирано досъдебно произвеждане.

На 25 октомври тази година причинителят на действието е бил открит на територията на районно управление (на МВР) – Враца и отведен в ОДМВР – В. Търново. Привлечен е в качеството на обвинен. Признал е виновността си пред проверяващите. Взета му е мярка за неотклонение "подписка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР