Успях да убедя немски социалисти да гласуват в подкрепа на

...
Успях да убедя немски социалисти да гласуват в подкрепа на
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова: За Шенген всички български евродепутати сме обединени

„ Успях да убедя немски социалисти да гласоподават в поддръжка на нуклеарната енергетика, което е казус. Спирането на 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ Козлодуй е въпрос на договаряния. “ Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на Българска социалистическа партия Цветелина Пенкова в предаването „ Събуди се “ по Нова.
Като втори огромен триумф имащ директно отношение към България тя регистрира политиката по реиндустриализация. „ Осъзнахме грешката, че изнасяйки всички производства отвън рамките на континента няма по какъв начин да имаме работеща стопанска система и няма по какъв начин да подсигуряваме работни места и почтени приходи “, добави Пенкова и прикани да върнем действителните производства.
По думите й ние сме извънредно богати на цветни метали, само че изнасяме суровината вместо да вършим артикул с висока добавена стойност в България. „ Сега към този момент е допустимо и благодарение на европейско финансиране тези производства да се случват тук “, посочи претендентът за евродепутат от листата на Българска социалистическа партия.
„ Мога да дам доста образци във връзка с пакет подвижност, Шенген – постоянно сме били обединени 17-те евродепутати. Там сме длъжни да пазиме националния интерес. Разбира се, от време на време има проблеми, по които имаме и партийни разлики, само че преди всичко постоянно остава България “, сподели в умозаключение Цветелина Пенкова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР